Koltuğum olmadan asla!

  • 8.02.2016 00:00

Muhtemelen 1 çoğu kendinde “lider” potansiyeli sezen, belli 1 kitlesi olduğunu, o kitleyi yönetebileceğini ve Türkiye siyasetini/politikasınıdizayn edebileceğini,hazıra konabileceğini, toplumun 1 terazisinin, 1 düşüncesinin olmadığını varsayan şahıslar.

Başlığı okur okumaz kimlerden bahsettiğimi anladınız. Evet, ONLAR!

Ve “tarih çöplüğü” onlarla dolu...

Kendilerine “rakip” olarak gördükleri kişi ise Erdoğan! Erdoğan'a rakip çıkmaz mı, çıkamaz mı yani? Elbette çıkar, çıkmalıdır da! Çıkmak zorundadır, çünkü 20-50 yıl sonrasını beklemek için vaktimiz de takatimiz de yoktur. Lakin “lider” dediğimiz çayırda çimende yetişmiyor, ucuzluk marketlerinde satılmıyor, siparişle olanların Türkiye’ye maliyeti de malum.

Hanginize dert oluyor, Türkiye’nin halletmeye hevesli olduğu meseleleri, koskoca İslam âlemi, coğrafyamızdaki zulümler ve elbette insanlığın temel problemi sömürge sistemi ve çifte standartlar, çelişkilerle dolu “Batı medeniyeti”, hanginizi şuurlu sorumluluk sahibi inisiyatif alabilen insanlara dönüştürüyor, kaçınızın gündeminde? Hizmet etmek için iktidar olmayı mı bekliyorsunuz? Mesela sündürülen anayasa çalışması, sistem tartışması, iftiraların itiraflarla ortaya çıkması, FETÖ ile mücadelevb. meselelere dâhil olmayı düşünmüyor musunuz?

Kaçınız, herhangi 1 mevkii makam derdine düşmeden gidip, Türkiye’nin, bu toprakların idealini, hoşgörüsünü, tarihini, birikimlerini, kültürel zenginliklerini, Anadolu’yu, İslam'ı, İslam’ın kutlu peygamberinin mesajını, hatta Müslümanların eksiklerini hatalarını, karşılıklı önyargıları, yaşatılan zulmü, haksızlıkları, mümkün olanları, çareleri yorulmadan bıkmadan anlatmak zahmetinde bulundunuz? Kaçınız, gözümüzün önünde yaşanan katliamları, kavimler göçünü, Ortadoğu'nun Afrika'nın başına musallat edilen sözde “İslami” terör örgütlerini, onları besleyen odakların maksatlarını, darbeleri, darbelere maruz kalan halkları, Avrupa'nın Amerika'nın Uzakdoğu'nun, Afrika'nın akademisine, düşünce kuruluşlarına, sanat dünyasına, medyasına, iş adamlarına en önemlisi halklarına anlattınız? Sizi dinlemeyebilirler! Dinlemeyecekler de... Ancak BM kürsüsünde “boş sandalyelere” söylenen o söz, Mısır'da darbe olduğunda da söylenen “Dünya 5'ten Büyüktür” sözünü medya siyaset akademi korkmadan sırtlansaydınız, halklarda yarattığı saman alevi etkiyi yangına çevirebilir ve bu halka gelecek için alternatif olabilirdiniz. Ama siz komplekslisiniz, korkaksınız! Ağzınızdan dökülecek herhangi 1 olumlu söz “Erdoğan'ın hesabına yazılır” diye ödünüz patlıyor. Hatta o sözden en çok siz korktunuz!

Dünyayı geçtim, “muhalif” sanatçı gazeteci siyasetçi akademisyen… Kişisel ihtiraslarıyla yurtdışında/içinde Türkiye’nin aleyhine yaptığı çalışmalar,imkân bulduğu her platformu ayağımıza çelme takmak için fırsata çevirdi. Türkiye'nin topallamasından nasıl 1 fayda sağlıyorsunuz? Türkiye devrilince size ne olacağını sanıyorsunuz? Derdiniz Türkiye değil, şahsi ikbaliniz ve belirli aralıklarla Türkiye'ye jandarmalık yapan Batılı dostlarınızın çıkarı.

Lider dertli olur! Lider, lafı eğip bükmez, kapı arkasında işini görmez, kumpaslara, darbe planlarına, ihanet çetelerine dâhil olmaz, bu cerahattenbeslenmez medet ummaz! Lider, çirkin kumpaslarla koltuk kapmaca oynamaz! Lider, “yalnız” kalacağını bilse de hakkın doğrunun peşinden gider, zulme rıza göstermez. Lider öncelik gözetir. Lider, sırtını vahşi faşist terör örgütlerine değil, milletine yaslar, gücünü silahtan değil, haklı davasından ve halkından alır. Liderlik, biraz da “yalnızlıktır” ve yalnızlığı göze alarak meydan okumaktır! Toplumun taleplerine kulak veren, samimi, gelecek perspektifi çizen, geleceği düşündüren, tasarlayan, umut verendir. Lider görev verilsin, koltuk verilsin diye beklemez. Bu noktada yaptıkları en büyük hata ortak aklı, toplum hissiyatını yok sayarak girişimlerde bulunarak, karanlık ittifaklarla yapılan ortaklıktan başarı beklemek.

Eğer kendinize edindiğiniz “dert” küçük hayallerinizi gerçekleştireceğiniz “verilsin” diye beklediğiniz görev ve verilmediğinde mızıkçılık yapmak ise, memleket sizin meseleniz değil ise sizden “lider” değil “memur” olur.

Eğer edindiğiniz “dert” sahte laiklik ve özgürlük çığlıklarıyla süslediğiniz faşist ideolojik paravanın ardında terör örgütlerine, “gazeteci” diye yutturmaya çalıştığınız ajanlara yardım ve yataklık yaparak, iftiralarla meşru 1 lideri yargılatmaya çalışarak koltuk kapmak yahut tabanına vereceği hiç 1 şeyi olmayınca aylarca “poster davası” ile tabanını uyutan, Erdoğan nefreti ile “uyanık” tutmaya çalışan sizden “lider” değil “kukla” olur!

Erdoğan'dan o “koltuğu” kapmak isteyene müthiş “fırsatlarla, sorunlarla ve çarelerle” dolu 1 ülke Türkiye, tabi azami ilke, ahlak, samimiyet ve cesaret sahibi olanlara!

Twitter: @yildirimyasemin

Mail: yldrmysmn@gmail.com

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums