Hastalıklı yapının yüzsüzleri

  • 25.02.2014 00:00

 Hakikat her zaman üstün gelir, yalan ve sahtekarlık her zaman mağlup olur. Paralel yapının medyası hakikate ve gerçeğe karşı yelken açtığı için attığı hiçbir adım makes bulmuyor.Yolsuzluk propagandasından radikal örgütlere yardım söylentilerine, otoriterleşmekten parti devleti iddialarına, muhaberat devleti kurmaktan dini alimlere zulmetmeye kadar ürettikleri her yalan maşeri vicdan tarafından çöpe atılıyor. Devlet içinde çöreklenen ve istihbarat şebekesi gibi çalışan hastalıklı yapının hukuksuzlukları o kadar net şekilde ortaya dökülüyor ki, AK Parti’ye karşı ne uydursalar orta yerde duran melaneti perdelemeye yetmiyor.

Kaç gündür tutturdular Muhaberat Devleti diye... Paralel yapı denilen habis şebeke zaten tam da bunu yapıyormuş.  En son gazetelere yansıyan vahamet, bu şebekenin binlerce kişiyi nasıl dinlediğini gözler önüne seriyor.

İlk günden itibaren paralel yapının pisliklerini gözlerden kaçırmak isteyen paralelci medya hükümetin bunu nasıl hak ettiğini ve ne kadar yanlış yollara saptığını ispat etmeye, paralel çetenin yediği herzeleri mazur göstermeye çalışıyordu. Bu dinleme haberlerinden sonra paralel medya muhtemelen, bu binlerce kişinin örgüt üyesi olduğunu ispat etmeye çalışacaktır. Dinlemenin ne kadar gerekli olduğu, ortada ne kadar tehlikeli bir terör örgütü bulunduğu, adı geçen binlerce insanın bu örgütün amaçlarına nasıl hizmet ettiği gibi bir propagandaya sarılacaktır. Madem paralel örgütün propaganda merkezi gibi çalışıyorlar ve onun her türlü kirli tezgahını aklamaya çalışıyorlar, şimdi yapmaları gereken de budur...

Aklın, vicdanın, insafın yok olduğu, her türlü hukuksuzluğun mubah görüldüğü bir yerde propagandacı ne yapabilir? Varlıkları için mutlak şart gördükleri bu şebekeyi karşılarına mı alsınlar? Böyle hastalıklı bir yapıya yıllardır niçin ses çıkarmadıklarını kendi vicdanlarına nasıl anlatabilirler?

İnsanlar demez mi, ‘vicdanlarınıza hiç sormadınız mı nereye gidiyorsunuz’ diye.

Binlerce insan dinlenirken, özel hayat tarumar edilirken, insanların yatak odalarına kameralar kurulurken, ülkenin başbakanını dinlemek için böcek yerleştirilirken, yüzlerce masum insan tertip ve tezgahla cezaevlerine doldurulurken, rakip bürokratlar ayak oyunlarıyla devre dışı bırakılırken, milli iradeye siyasi saldırı yapılırken, cemaatler terör örgütü gibi takdim edilirken, binlerce Müslüman hayali terör örgütlerinin üyesi gibi gösterilmeye çalışılırken, işadamlarına-gazetecilere-siyasetçilere dosyalarla, kasetlerle, tapelerle şantaj yapılırken neredeydiniz?

Hiç mi vicdanınız sızlamadı, hiç mi utanmadınız? Hiç mi nefsinize sormadınız ‘NEREYE GİDİYORSUNUZ’ diye? Ülkenin milli kurumlarına savaş açmak, seçilmiş iktidarını devirmeye çalışmak, İslami hizmetin içine fitne sokmak neyle izah edilebilir?

Devlet içinde çöreklenen yapının hariçten talimatlar aldığını, başka senaryolarla hareket ettiğini gerçekten bilmiyor muydunuz? Allah aşkına çok iyi bildiğiniz paralel imamlar gerçeğinin paralel yapı üreteceğini, onun da ülkenin başına bela olacağını hiç akledemediniz mi?

Devlet gücünü kullanarak elde edilen bilgilerle itibarsızlaştırma operasyonlarının yapıldığını, şantaj ve tehditler üretildiğini gerçekten hiç duymamış mıydınız?

İstihbarat şebekesine dönüşen paralel yapının rakiplerinizi ekarte etmek için, hasımlarınızı susturmak için, her alanda daha fazla güç devşirmek için kullanıldığını gerçekten bilmiyor muydunuz?

Türlü senaryolarla, kirli oyunlarla, tertip ve tezgahlarla alaşağı edilen insanların yaşadığı mağduriyetler, aile faciaları, insanlık dramları hiç mi umrunuzda olmadı?

Çok iyi tanıdığınız insanların terör örgütü üyesi gibi gösterilmesi, kirli kumpaslara kurban edilmesi hiç mi vicdanınıza dokunmuyor?

Nasıl bir ahlak, nasıl bir haya, nasıl bir vicdan bunları görmezden gelir? Hiçbir şey yokmuş gibi üste çıkmaya çalışmak, kendi kirli yöntemlerini başkalarına isnat etmek nasıl bir hayasızlıktır?

Bu millet size bunun için mi destek verdi?

Binlerce kişiyi dinleyin, kimini çeteye sokun kimini terör örgütüne, kimine şantaj yapın kimini itibarsızlaştırın... Sonra da tüm bu pislikleri yapan örgütü ağlak propagandanızla mazur göstermeye çalışın.

Bu millet yedi düvele meydan okudu, sizin mi esiriniz olacak? Korkaklar, hayalet yapıların arkasına saklanır. Cesareti olanlar ortaya çıkar mertçe mücadele eder.

Yüzü olmayan yapıların propagandacıları da böyle yüzsüz oluyor anlaşılan...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums