İffetli kadına bu yapılır mı?

  • 17.05.2015 00:00

 Ortada kasete benzer bir nesne bulunmamasına rağmen onlara "kaset" dendi bir defa. Şunun kaseti çıktı, bunun kaseti düştü... Kaset siyaseti, ülkenin kurucu partisinin genel başkanını gösterinin ortasında sahneden indirdi. Ülkenin üçüncü partisinin yöneticilerini siyaset yolundan şarampola yuvarladı.

Deniz Baykal yollanırken, MHP'liler harcanırken herkesin cevap bulmaya en az uğraştığı soru, ilk anda mümkün en yüksek sesle sorulması ve cevap alınana kadar aralıksız tekrarlanması gereken aslî soruydu.

Yazar-çizerleri, lafına kıymet verilenleri azıcık daha izanlı, geniş ve uzak görüşlü olan, atgözlüklerini hiç değilse bazen çıkarıp kenara koyan, hiç değilse bazen fanatik taraftar gibi davranmayan, siyasetçisinin siyasete yaklaşımı beyaz eşya bayiinin işine dair fikriyatından hiç değilse hallice olan bir ülkede, o "kasetleri" kimin imal ettiği ortaya çıkarılmadan kimse olduğu yerden kıpırdayamazdı.

@fuatavni ekolünün icraatları

Bizdeyse hayat devam etti. CHP'liler Baykal'a komployu kimin kurduğuyla ilgilenmediler. Kılıçdaroğlu gelmişti, değişim iyiydi, gerisine bakılmadı. MHP'liler de, kızdılar, ama bir an önce konuyu kapattılar. Oysa ikisi biraraya gelse ve "bu iş aydınlanmadan şuradan şuraya adım attırmayız!" dese, olaylar farklı gelişirdi.

Böylece birileri, yasadışı, ahlâk dışı görüntü-ses kaydı yoluyla siyaset şekillendirebileceklerinden emin ve kendilerinden hoşnut oldular.

Gezi isyanını izleyen günlerde yaratılan @fuatavni ekolünün en önemli icraatı, her akşamüstü herkesin internet başına geçip beklediği "tapeler"di.

Kasetten silah olur mu?

AKP önderliğinin, özellikle ulu önderinin izlediği mütecaviz, hakaretamiz, sert üslûplu politika, muhalifleri haklı olarak çileden çıkardığından, aslında meşruiyeti tartışmalı, şaibeli bir mücadele yolu, tıpkı daha önceki "kaset" vakalarında olduğu gibi, bir anda meşru görülüverdi. Gençleri öldüren, yaralayan, göz çıkaran polisi kahraman ilan eden, onun "destan yazdığını" söyleyebilen bir muktedire karşı, zaten mikroskobik ölçülerdeki hak-hukuk, adalet ve demokrasi kültürümüzle, "tapeler"i bir kenara itemedik. Bunlar bir süre sonra, hattâ, muhalefetin başlıca silahı haline geldi.

Cemaat bu işi daha iyi yapıyor

Daha önce, Ergenekon, Balyoz, casusluk vs. davalarında da yaygın telefon dinlemeler büyük rol oynamış, bunların sistemli (ve bazen kötüye) kullanımının nasıl etkili olabildiği görülmüş, dinleme-gözetleme işlerinin kılıfına uydurulması konusunda bir pratik ve neredeyse bir "literatür" oluşmuştu. Sadece mağdur olan şikayet ettiği, faydalanan görmezden duymazdan geldiği için de bu hal olağanlaşmıştı.

AKP-Cemaat kavgasıyla birlikte, telefon dinleme kültürümüzde sarsıntı meydana geldi. Bu işi Cemaat'in daha güzel yaptığı belliydi, lâkin şimdi işin ustaları hükümetçe kulaklık başından uzaklaştırılıyordu. Aynı yöntemleri "paralel yapı"ya karşı kullanmak için hükümete biraz idman ve eleman devşirme zamanı gerekiyor olmalıydı.

Latif Erdoğan lafı çevirdi ama

Böylece bir süre "kaset" ve "tape" muhabbetinden yoksun kaldık. Nihayet geçen gün, Latif Erdoğan adlı şahsın "Meral Akşener'in kaseti var!" iddiasıyla ortaya çıkması neticesinde, hasret kaldığımız mevzuya kavuştuk. Latif Erdoğan, Akşener'in "bir kadına yakışmayacak" görüntülerinin bulunduğunu söylemişti. Sonradan lafı çevirmeye çalıştı, "montaj" bile dedi. Akşener'i değil ama kendini teşhir etmiş, şu hayatta "Müslüman olma" konumunun kalesine bir gol daha girmesini sağlamış oldu.

Amaçladığının tam tersine yolaçtı. Herkes Meral Akşener'e arka çıktı. Önceki cumhurbaşkanının, şu andaki başbakanın eşleri Akşener'i arayıp dayanışmalarını bildirdiler. Bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan bile aradı.

Elbette Akşener'e sahip çıkılması, Latif Erdoğan'ın kınanması, layık olduğu sıfatlarla donatılması işin doğrusuydu. Latif Erdoğan adlı şahıs, -böyle bir rezillik için cüret ve cesareti nereden aldığı ayrı mevzu- kendince bir kadına leke sürmenin en aşağılık yolunu bulmuş, uygulamıştı. Akşener mağdurdu.

Kaş yaparken çıkarılan binlerce göz

Lâkin Akşener savunulurken öyle sözler edildi ki, toplum olarak, belden aşağı inildikçe nasıl çukurlara battığımız bir defa daha olanca çıplaklığıyla ortaya döküldü.

Meral Akşener doğruluğu, dürüstlüğü, iffetiyle bilinen bir kadındır, böyle şey yapmaz!

Ne demek bu? Meral Akşener kimseyle birlikte mi olmaz? Niye olmasın? Olursa iffetsiz mi ilan edilecek? Size ne, bize ne, kimseye ne! Bu kadarını konuşmak zorunda kalmamız bile ayıp.

Fakat Latif Erdoğan şahsiyetinin yediği haltın asla yenemezliğini Akşener'in "özel" oluşuna bağlayarak kınama işi öyle raddelere vardı ki, Meral Hanım yerine, meselâ üç defa boşanıp yeniden evlenmiş veya kılık kıyafeti biraz daha rahat bir kadın olsa bu aşağılık operasyona gösterilecek tepki hiç bu kadar olmayacaktı sanki.

Akşener CHP'li ya da HDP'li olsaydı

Daha "fenasını" sorayım: Akşener, içişleri bakanlığı yapmış bir MHP'li değil de, diyelim CHP'li, hattâ mazallah HDP'li olsaydı? Şu anda Latif Erdoğan'ı kınayan kaç kişi olurduk? Cumhurbaşkanının telefon etmeyeceğini kesin olarak biliyoruz da, acaba Hayrünnisa Hanım ile Sare Hanım ilgilenirler miydi?

O arada Akşener attığı tweet'lerden birinde, iktidar propaganda aygıtı elemanlarının "belden aşağı" merakına değindi. "Çakma 'Osmanlı Torunlarının' aklına gelen ilk şey porno" dedi. "E... Dervişin fikri neyse zikri o olurmuş." Sonuna da bir "FASIKLAR" ekledi.

15 yaşındaki kızın iffeti

Herkesin Akşener için seferber olduğu -ki, bunun doğru olduğunu tekrar belirteyim- günlerde, kendilerine yargıç diyen birileri, Bingöl'de sekiz uzman çavuş tarafından tecavüz edilen 15 yaşındaki kız çocuğu için, "olacakları öngörebilirdi" dediler ve tecavüzcülere, her seferinde irkilsek de artık ezberlediğimiz kıyakları geçtiler. Kızın "rızası" varmış!

Latif Erdoğan da buraya oynamıştı işte. "Kadın değil mi, bi yerde bi orospuluk yapar"a oynamıştı. Ama baltayı taşa vurdu. Meral Hanım'ın iffetinden kimsenin şüphesi yoktu, ona sahip çıkıp kurtardık hep birlikte.

15 yaşındaki Bingöllü kızın ise iffeti yokmuş, rızası varmış. Bu yüzden üniformalı sekiz adam ona ne isterlerse yapabilirmiş.

Bu çirkin erkekler âlemini erkekliğinden edecek bir kuvvet yok mudur

http://www.yuzdeon.org/_php/index_sayfa.php?SayiX=2&KX=59

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums