Firavun’un büyücüleri hakikati örtemez!

  • 22.02.2016 00:00

 Condoleezza Rice 2004 yılında Ortadoğu’da 22 ülkenin sınırlarının değişebileceğini söylemişti. Bu ülkelerin içinde Mısır, Suriye ve Türkiye’de bulunmaktadır. ABD’nin üst istihbarat teşkilatı National Intelligence Council’in (NIC)2012’de açıkladığı ‘Küresel Eğilimler 2030’ raporunda bağımsız bir Kürdistan’ın Türkiye üzerindeki olası etkilerinden de söz edilmekteydi. Ülkelerin sınırlarının savaş, terör ve iç savaş yöntemleriyle değiştirilmesinin, Kudüs başkentli, tek bayraklı, tek dilli bir dünya devletler federasyonun kurulmasıyla bir alakası var mıdır? Hayır, bu tamamen enerji kaynakları üzerinden giden bir güç savaşıdır diyorsanız bugün sayıları 500 milyondan fazla bir rakama ulaşan ve her geçen gün dünya siyasetinde etkin rol almaya başlayan evanjelistleri dikkate almıyorsunuz demektir. Rahmetli Aytunç Altındal ve Ramazan Kurtoğlu gibi isimler bu konuda ciddi çalışmalar yaptı. Bu araştırmacıların evanjelistlerin gelecekte nelere mal olabileceği konusunda bizlere ciddi uyarıları var. Çünkü mesele doğrudan Türkiye ve Müslüman ülkelerle alakalı… Bu yüzyılda hatta tahminen 2020’ye kadar Mesih’in gelip imanlı evanjelistleri semaya yükselteceğine inanıyorlar. Sayısını sadece Tanrı’nın ve Mesih’in bildiği yeniden doğmuşlar aşağıdaki çatışmaları, bela ve musibetleri oradan keyifle izlemeyi düşünüyor. Bu süre 7 yıllık sıkıntı dönemi olarak görülüyor. Kutsal kitaba göre bu dönemde 144 bin Yahudi Mesih’e iman edecek ve kurtulacak diğer Yahudiler ve Müslümanlar ise inanılmaz belalara çarptırılacak.

İçlerinde eski ABD Başkanlarından Jimmy Carter, Reagan, Gorge Bush ve oğul W.Bush ve birçok tanınmış aktör, yazar, siyasetçi yeniden doğuşçu olarak biliniyor. Evanjelistlerin Tanrı’nın bu ilahi tasarımında Yahudiler seçilmiş bir millet olarak görülüyor. Ve Tanrı’nın vaadi gerçekleşene kadar İsrail’in desteklenmesi gerekiyor. Öyle ki Filistinliler onlara göre Tanrı’nın vaadinin yerine getirilmesine engel oldukları için büyük bir cezayı hak ediyor! Çünkü Tanrı’nın planına karşı çıkmak, bozmaya çalışmak büyük suçtur ve cezası da ölümdür. Bu planı bozmaya çalışan bir diğer ülke ise Türkiye… Onun için Türkiye şeytanlaştırılmaya ve yok edilmeye çalışılıyor. Diğer taraftan Mescid-i Aksa’yı yıkıp yerine Süleyman Mabedinin inşa edilmesi de beklenen kehanetler arasında. Bu konuda işi şansa bırakmak niyetinde değiller! Beklenen kehanetler arasında Roma’nın yeniden kurulması vardı. Ve AB ile bu gerçekleşmiş oldu. Babil’in yeniden kurulması var onun için de çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şimdiden Bağdat’ta 10’dan fazla Evanjelik Kilise ve binlerce misyoner faaliyet içerisinde. Zamanla Yeni Dünya Düzeni çerçevesinde dünyada tüm dinler birleşecek ve bütün inançlar ortak evrensel kurallar çerçevesinde faaliyet yürütecek. İmanlı yeniden doğuşçuların sayısını arttırmak için büyük bir caba var. Yuhanna’nın Esinleme kitabına göre ruhsal yeniden doğuş Mesih’in dönüşü öncesi olacak. Babil’in ruhunu temsil ettiği düşünülen Vatikan’daki papalığın öncülüğünde de ekümenik birliğe ulaşılması hedefleniyor.

Ilımlı İslam ve dinler arası diyalog bu emel için ortaya atılmış projelerdi. Fethullah Gülen ise bu amaca hizmet eden çalışmalarda bulundu. Papa II. Jean Paul’un 1986’da dünya barışı için her dinin kendi tanrısına dua etmesi talebinde bulunması bu çalışmaların bir örneğiydi. 2004 Aralık ayının ilk haftasında Brüksel’de Avrupa Parlamentosu binasında düzenlenen Abant Platformu’nun konusu; Türkiye’nin AB sürecinde kültür, kimlik ve din idi. Bu toplantıda konuşulanlardan basına yansıdığı kadarıyla Fransa Metropoliti Adamakis kürsüye Ekümenik sıfatıyla davet edilmişti… Toplantıda İstanbul’un fethini kutlamanın bile ne kadar tuhaf ve garip olduğuna varana kadar bir dizi konuşmaların yapıldığı basında yer almıştı. Fethullah Gülen’in dinler arası diyalog faaliyetlerinde ne denli aktif olduğu bilinen bir gerçek. Bilirsiniz Türkçe Olimpiyatları için seçilen şarkının sözleri; Yeni bir dünya, Yeni bir dünya, Yeni bir dünya kuruyorlardı. Her taraf gökler gibi pırıl pırıl. Gördüm nurlu geleceği rüyamda bir gece, Işıklar yağıyordu her yer sessizce…” şeklinde devam eder gider. “Yeni dünya”, “pırıl pırıl gökler” ve “ışıkların yağması” gibi ifadelerin üzerinde lütfen düşünün ve de araştırın. Türkiye’ye ve İslam dünyasına olan düşmanlığı ve İsrail’e gösterdiği ilgi alaka dikkate alındığında bu yapının aynı zamanda evanjeliklerin emeline de hizmet eden bir yapı olduğunu söylemek mümkündür.

Sevgili dostlar, mesele Kurtlar Vadisi adlı dizide anlatıldığı gibi fantastik bir kurgudan ibaret değil çok derin ve detaylı bir o kadar da ciddi… Ramazan ve Aytunç hocaların çalışmalarından faydalanarak eksik de olsa minik bir çerçeve çizmeye çalıştım. Tanrı’yı kıyamete zorlayan ve bunun için çok ciddi çalışmalar yapan sermayeyi, teknolojiyi, kitle iletişim araçlarını, medyayı, sinema sektörünü ve eğitim sistemlerini tekellerinde bulunduran, inançları gereği şiddeti kutsallaştıran tehlikeli bir yapı var karşımızda. Ve bu sapkınlar dünyayı tehdit ediyor. Son dönemeçte Erdoğan yönetimindeki Türkiye, Tanrılarının tasarımını, planlarını bozduğu için hedefte. Onun için Yezid, Tiran, diktatör hatta yarın bugün Deccal bile diyeceklerdir! Kaldı ki Türkiye’yi Deccal olarak tanıtma çalışmaları çoktan başladı bile!

PKK, YPG, PYD türü terör örgütlerini bilinçli olarak üzerimize salıyorlar… Onlar için vakit yaklaştı. Dikkatli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Türkiye’nin raporlarında küresel şiddet ve çatışma riskine en açık ülkeler grubunda yer alması boşuna değil. Bu yüzdendir ki hem içeride hem de dışarıda birlik ve beraberlik adına atılacak adımlar çok mühim… Biliyorsunuz ülkemize dönük yapılan hemen her saldırıda sevinç naraları atan ve artık bunu gizlemeyen aydın magandalar Türkiye’nin direncini kırmak için boş durmuyor. Bunlar Firavunun büyücüleri gibi hakikati örtmek, çarpıtmak ve kirli, sapkın yapıların emellerine hizmet etmek için faaliyet yürüten insanlar. Bunlara Firavunun(Küresel sermaye baronlarının) büyücüleridir desek abartmış olmayız. Ne var ki her defasında karşılarına hakikati gün yüzüne çıkaran salih insanlar çıkıyor.

Siz Armageddon’u semada kokteyl yaparak izleyeceğinizi sanıyorsunuz ancak Türkiye, Allah’ın da yardımıyla yeniden ayağa kalkmaya başladı. Dün, Musevileri, Hıristiyanları, Müslümanları Filistin'de hiç kavga ettirmeden 500 yıl bir arada tutan temiz insanlar yeniden geliyor. Sapkın inançlarınız yüzünden milyonlarca çocuğun kanına girdiniz. Bu masumların hesabını vermeden semada Mesih’le birlikte eğleneceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz!

@sivildemokrat

ufukcoskunn@gmail.com

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums