Rothschildlar, Başkan Lincoln ve Erdoğan(1)

  • 24.08.2015 00:00

 Bu hafta geçmişi 16.yüzyıla dayanan büyük bir para imparatorluğundan bahsedeceğim. Bilirsiniz İsrailoğulları Hz. Musa( a.s.) Tur Dağından dönene kadar çoktan altından bir buzağı yapıp tapmaya başlamışlardı. Bir bakıma seçimlerini yapmışlar ve tanrı olarak altını tercih etmişlerdi. O günden beri İsrailoğulları demek altın, para, servet ve güç demek. Dolayısıyla dünyaya hâkimiyet kurmak demek… Bu yüzdendir ki bugün yeryüzünde bir Yahudi medeniyetinden bahsedilmez.. Bundan 200 yıl kadar evvel derin Yahudi İmparatorluğunu kurmak için yola çıkan ve hala etkisini güçlü bir şekilde devam ettiren 75 yılda dört ABD başkanının başını yiyen, savaşları finanse eden, para piyasalarını yönlendiren güçlü bir Yahudi ailesi var;  Rothschildlar..Dünyadaki finans piyasalarının hangi aile ve grupların tekelinde olduğunu bilmeden Türkiye’de verilen mücadeleyi anlamamızın bir hayli zor olacağını düşünüyorum..

1897 yılında İsviçre’nin Basel şehrinde yapılan ünlü Siyonist Konferansı’nda Siyonist imparatorluğunun, derin Yahudi hükümetinin gizli anayasası oluşturulmuştu. Herzl’in öncülüğünde iki mühim kurumun temeli altıldı. Bunlardan ilki 300 Yahudi liderden oluşan çok gizli Yahudi derin hükümeti diğeri de 450 delegeden oluşan ve delegelerin hahamlardan, sinagoglardan seçildiği dini bir organizasyon. Siyonizm’in ihtiyarlar meclisindeki üyeler sır gibi saklanır. Bu isimler dünyayı yöneten “gizli el “olarak bilinir. Kurulun en yetkin organı Yahudi Ajans Kurulu’dur ve başında Lord Rothschild bulunmaktadır. Biraz geriye gidersek Adam Weishaupt tarafından kurulan ve kıta Avrupası mason örgütlerinden biri olan “illumunati”nin de varlığıyla karşılaşıyoruz. Dünyada din, mülkiyet, hükümet ve evlilik kurumlarını ortadan kaldırmayı hedefleyen bu gizli örgütün de 1789 Fransız devriminde öncü rol oynadığı bilinmektedir. Rothschild ailesi önceleri İngiliz Kraliyet ailesinin yaverliğini yapıyor. Mayer Amschel Rothschild bir takım hilebazlıklarla yani prens IX.William’ın parasının üstüne çökerek kısa sürede servet biriktirmeye başlıyor. 3 milyon doları 7,5 Milyon dolara çıkarıyor örneğin.

Rothschildlar 50 yıl gibi bir zamanda başta İngiltere’nin ve sonra tüm Avrupa hükümdarlıklarının saraylarında söz sahibi olmaya başlıyor. Özellikle tarımla uğraşan işçilere yüksek faizle borç vererek ve altın komisyonculuğu yaparak servetlerini arttırıyorlar. Fakat asıl uzmanlık alanı savaşa giren devletlere yüksek faizle borç vermek. Aile müthiş bir gizlilik ilkesiyle çalışıyor. M.A.Rothschild’in  koşulları şöyle; ailenin servet akışı her zaman en büyük oğlun sorumluğunda olacak. Servetin aile içinde akması için de kuzenler arası evlilik yapılacak.1940 yılına kadar yapılan 58 evlilikten 29’u birinci derecede kuzenle yapılmış evlilikler. Rothschildların gelirleri yüksek faiz fakat asıl gelir kaynağı savaşlar ve ekonomik depresyonlar öncesi ve sonrası yaptıkları spekülasyonlardan oluşuyor. Aile tüm önemli borsaların en önemli aktörü haline geliyor. Aile, borsaları düşürüp, hisseleri düşük fiyatlardan toplamakta ve daha sonra astronomik fiyatlarla satmaktadır. Resmi rakamlara göre 1847-1848 yılları arasında çeşitli devletlere verdikleri borç 154.487.200 sterlindir. Aynı ailenin Amerika iç savaşını da finanse ettiği bilinmektedir. Napolyon’a ve düşmanlarına aynı anda kredi vermek suretiyle desteklemiştir. Görüldüğü gibi Rothschild ailesi savaşlarda taraf tutmuyor. Onlar ilk elde paranın peşinde!

Rahmetli Aytunç Altındal Hoca’nın da ifade ettiği gibi bu alenin ilk icraatlarından birisi İngiltere ve Fransa savaşında oynadıkları roldür. İngiltere ye savaşa girmesi için faizli 35 ton altını borç olarak veriyorlar. İngiltere yenilince bu borcu ödeyemiyor ve karşılığında merkez bankasını Bank Of Egland’ı bu aileye devrediyor ama aile bunu bir şartla kabul ediyor. O da sterlini kendileri basmaları şartıyla! Bir bakıma İngiltere’nin bağımsızlığı ellerine almış oluyorlar. Diğer taraftan ABD kolonileri ile İngiltere savaşında ABD kolonilerini destekliyorlar ve İngiltere’nin kaybedeceği garantisini veriyorlar. Karşılığında ise yine tahmin etiğiniz gibi devletin resmi para basma yetkisinin kendilerinde olmalarını istiyorlar. Başkan Washington çaresiz kalınca kabul ediyor. Bu aile Osmanlının parçalanması için de her şeyi yapıyor. Osmanlı devletine karşı olan tüm ülkeleri finanse ediyor. Osmanlının çaresiz kaldığı yıllar… Kayıtlara göre Osmanlının en çok dış borcu Rothschild ailesinin sahibi olduğu Bank Of England bankasınadır. Bunu fırsat bilen aile, yakın dostlarından Herzl’i II.Abdülhamid’in yanına göndererek borçların silinmesi karşılığında Filistin’i talep ettiriyor. Abdülhamid Han bu çirkin teklifi kabul etmeyince başına gelenler malumunuz. Kısmet olursa Çarşamba günü buradan devam edelim…

@sivildemokrat

ufukcoskunn@gmail.com

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums