Öbür dünyada Filistinli çocuklara nasıl hesap vereceksiniz?

  • 18.07.2014 00:00

 Geçenlerde Samanyolu Haber, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını ”terör örgütlerine yönelik” şeklinde vererek vatanını savunan Filistinlilere terör örgütü olarak gösterdi... Onlar için Filistinliler terör örgütü olabilir ancak bizim için değil. Bugüne kadar İsrail’in kanlı katliamlarına ciddi bir eleştiri getiremeyen insanlara doğrusu diyecek bir şey bulamıyorum.Bu yüzden eğip bükmeden  yazacağım..Bakıldığında İslam medeniyetinin kök saldığı coğrafyalarda sahici Müslümanlar, (mezhep taassubu yüzünden birbirlerini öldüren Arap dünyasını saymazsak) içinde yaşadıkları kültürlerle, dinlerle, ırklarla ve mezheplerle barışık olmuşlardır. Hiç kimseyi ikinci sınıf insan muamelesi yapmadılar ve onları dışlamadılar. Hiçbir zaman ırkçılık yapmadılar, insanları aşağılamadılar. Çocukları babalarının gözleri önünde öldürmediler. Kadınları kocalarının gözleri önünde tecavüz etmediler. İnsanların evlerini-barklarını tepelerine yıkmadılar. Gebe kadınları tavuk keser gibi kesmediler. Ve tarihin hiçbir döneminde terörist olmadılar. Çünkü bütün bunları başta inandıkları ve taptıkları “Allah” sevmiyor ve yasaklıyordu…

Ama ABD’nin ve İsrail’in bu anlamda sicili her zaman bozuk oldu. İnsanlık tarihinin en akıl almaz işkencelerini icat ettiler. Ve insanları onları yaratan Allah’a rağmen büyük bir isyanla, kinle ve nefretle işkence ettiler ve öldürdüler. Çocuklarını gözleri önünde paramparça ettiler. Kadınlarını gözleri önünde tecavüz ettiler. Evlerini-barklarını tepelerine yıktılar. Onların ekmeğini, suyunu ve elektriğini ellerinden aldılar. Ve bu gayri insani eylemlerini büyük bir nefretle hala devam ettiriyorlar. Biri bir diğerinin yaptığı insanlık dışı uygulamaları-katliamları hiçbir zaman kınamadı. Sürekli birbirlerini desteklediler.

İsrail ve ABD söz konusu Filistin olduğunda onların çocukları, kadınları, tarlaları, hayvanları ve evleri olunca nedense insan hakları gibi kavramları rafa kaldırıyorlar. Evrensel ölçekteki bu değerler sürekli bu ülkelerin sınırları içinde bir anlam ifade ediyor. Örneğin Türkiyeli başörtülü bir kız için ya da Filistinli Müslüman bir babanın çocuğu için ya da Iraklı, Bosnalı, Çeçenistanlı, Afrikalı, Afganistanlı vs. Müslüman birileri için demokrasinin, birey haklarının, yaşam hakkının, çocuk haklarının, hukukun ve ahlakın nedense hiçbir anlamı ve değeri olmuyor. Yani iş bu noktaya gelince söz konusu Müslüman olunca bütün değerlerini çöpe atıyor bu ülkeler.

Çocuk öldüren İsrailli caniler!

 50 yıldır durmadan çocuk öldüren bir devlete hangi sıfatı yakıştırırsanız uyar. Yıllardır ne protestolara, ne kınamalara nede insan gibi barış girişimlerine kulak verdi. Sanki bu dünyadan değiller… Sanki insan soyundan değiller… Sanki cehennemin dibinden fışkırıp gelmiş gibiler. Caniler, vicdansızlar ve ahlaksızlar. Durmadan çocuk öldürüyorlar. Nasıl bir Tanrıya inanıyor bu insanlar… Kimseyi adam yerine koymayan bu cehennem zebanilerine elbet bir gün bir fırtına gelip kavuracak! Suratlarının etlerini kemiklerinden sıyıracak şiddetli bir fırtına! Vaktinde gidemeyen, fena bir ölümle ölen insanların estireceği bir fırtına! Bedenlerinden kanı çekilmiş solgun yüzlü çocukların estireceği bir fırtına! O büyük günün arifesinde insanlık..Vicdanını çamurlu suya atmış İsrail canileri iyi seyirle kalın bakalım..Ağızları petrol kokan sözde Müslüman Arap liderleri size de iyi seyirler.Bu fırtına hepinizi kavuracak bir gün.Kaçamayacaksınız bundan..
Küçük bir Filistinli erkek çocuğun yüzünüze tuttuğu aynada bırakacaksınız ekşimiş vicdanınızı..Kendiniz koparacaksınız yüreğinizi..Merhametsiz İsrail liderleri; ölü çocukların mezarları üzerine mi kuracaksınız devletinizi..Bu çocuklar size rahat verecekler mi? Bir çocuğun mezarı üstünde rahat rahat uyuyacağınızı mı sanıyorsunuz..Çürümüş yüreğinize,birikmiş kininize ve hasedinize mi güveniyorsunuz! Bu kadar masum insanın öldüğü bir toprak parçası üzerinde beyinlerinizi zehirli sinekler kemirecek.

Birde etrafında olup biten her şeyi umarsızca seyir edenler var. Bu adice geliştirilmiş bir yaşam anlayışı değil midir? Filistin’de ve dünyanın herhangi bir yerinde çocuk,kadın ve ihtiyar demeden öldürülen masum insanları öylece izleyenler..Sizde en az bir İsrail canisi kadar sorumlusunuz bu yaşananlardan.Onların suç ortağısınız..Vahşi bir böğürtüyle Müslüman’ın çocuğunu katledenlere “ E,onlarda canlı bomba olup diğer tarafı öldürüyor “gibi sahte bir gerekçeyle izleyenler, yani ses çıkarmayanlar yani destekleyenler ,merhameti olmayanlar evet sizler nasıl hesap vereceksiniz öbür dünyada..

Ancak asil insanların yani dili, yüreği, gözü, vicdanı ve ahlakı olanların yani rahatsız olanların yaniFilistin’e yani dünyanın tüm mazlumlarına kucak açan büyük yürekli insanlarımız da var. Buinsanların duygularını, haykırışlarını, insan oluşlarını da şahitlik ediyoruz. Ölen bir çocuğun kimliği olmaz diyenlerin vicdanlarını hissediyoruz. Cesur kadınların kalplerindeki sıcaklığı hissediyoruz. Katillere, canilere yani insan soyundan olmayanlara karşı oluşan büyük mücadelelere tanıklık ediyoruz… Ne mutlu onlara…  Ve inşallah bir gün çocukların/masumların ölmediği bir dünyada, barış içinde yaşamanın yollarını da bulacağız… Selam olsun Filistin’e, selam olsun özgürlük yolunda, ahlak,erdem ve vicdan yolunda mücadele edenlere..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums