Bütün dostlara teşekkürler

  • 29.12.2014 00:00

 Neşe’nin ameliyatı nedeniyle arayan bütün dostlara çok teşekkür ediyorum.

Büyük bir badire atlattık. Florence Nightingale Hastanesinde tedavisi devam ediyor.

Doktoru bir ay içerisinde iyileşeceğini söylüyor.

 

***

Engin Ardıç korkudan hangi ülkeye iltica edecekti

 

Namaz kılmaz, oruç tutmaz, yaşı gelip geçtiği hâlde Hacca da gitmeyen hem ateist hem İslamcı, Cem Uzan’ın Star gazetesinin 9 Kasım 2002 tarihli nüshasında dönemin siyasetçilerine orço Abdullah, pezo Vecdi, hibino Recep, beşlik Bülent, tekerlek Abdüllatif gibi sıfatlar takan, herkesin karısına kızına taciz yazıları yazan paralel Engin Ardıç Gezi olayları sırasında Avusturya’daydı. Ve orada televizyonları izlerken Türkiye’de devrim olduğunu düşünüp, çok korkuyor.

Bunun üzerine telaşla sürekli arkadaşlarını arıyor. Aradığı bir arkadaşına, “Dönersem bana bir şey yaparlar mı” diye soruyor. Bu soruya karşılık arkadaşı ona, bir süre yazı yazmama tavsiyesinde bulunuyor. Tabii bu cevap üzerine Engin daha da korkuyor. Avusturya’ya iltica planları yapmaya başlıyor. Bir müddet sonra gazete arıyor. Niçin dönmediğini soruyorlar. Engin’in çok korktuğunu anlayınca Engin’e garanti veriyorlar. Yani zorla Türkiye’ye döndürüyorlar. Fakat Engin birkaç gün korkudan yazamıyor. Sonra Gezi olayları nedeniyle Türkiye’de yer yerinden oynarken o havadan sudan yazılar yazıyor. Gazete havadan sudan yazılardan hoşlanmayınca Engin’e yeni garantiler veriliyor. Ve Engine bir özgüven bir cesaret geliyor.

Dün Neşe’ye sataşman için yine görevlendirildin. Engin bizim ülkemiz burası. Biz Türk’üz, senin gibi başka gidecek ülkemiz yok. Dünkü yazında İstiklal marşımıza karşı çıkıyorsun, okunmasın diyorsun. Biz anadilimiz Türkçeyi severek konuşur, İstiklal marşımızı severek her yerde okuruz. Hangi ülkeye iltica edersen et bu senin tercihin ama biz buradayız. Bizim gidecek başka ülkemiz yok. Bizim vatanımız burası.

suleymanyasar26@gmail.com

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums