Birlik Dayanışmacı Bayram Yaralı Vefat Etti

Uzun yıllar tarihsel TKP hareketi içinde yer alan öğretmenlerin Birlik Dayanışma hareketine destek veren emekli öğretmen Bayram Yaralı vefat etti. Aile kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bayram Yaralı bugün İzmit’te defnedilecek.

Birlik Dayanışmacı Bayram Yaralı Vefat Etti
11.08.2021 - 08:58
Kaynak: Özel Haber
7697

Uzun yıllar tarihsel TKP  hareketi içinde yer alan öğretmenlerin Birlik Dayanışma hareketine destek veren emekli öğretmen Bayram Yaralı vefat etti. Aile kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bayram Yaralı  bugün İzmit’te defnedilecek.

Yoldaşı ve uzun yıllar öğretmen hareketi için birlikte çalışan Necati Kur, Yaralı’nın ölüm haberinin gelmesi üzerine, şu satırları yazdı:

 Emekli Türkçe Öğretmeni, Bayram Yaralı'yı kaybettik. Başımız sağ olsun.

Bayram abi  29 Mayıs 1937 yılında Malatya'da doğmuş. Diyarbakır Eğitim Enstitüsü Türkçe bölümünden mezun. Bayram abi ile 1974 yılında tanıştım. Ben o yıl İstanbul, Silivri , Fenerköy Ortaokuluna atandım. Bayram abi Silivri Lisesinde öğretmendi. O dönem TÖB- DER Silivri'de kurulmamıştı. Kuruluş çalışmalarını başlattık. Kuruluş döneminde başkanımız oldu. Ben evlenip İzmit'e geldim. Daha sonra oda İzmit'e geldi. Namık Kemal Lisesinde öğretmendi ve oradan emekli oldu. Bayram abi ile öğretmen hareketinde hep birlikte olduk. İyi okuyan bir ağabeyimizdi.  Zaman zaman şiir de yazardı. Şiirlerini "Kaynama Noktası" adlı bir kitapta yayımlandı. Son zamanlarda kanser hastalığına yakalandı. Tedavi görüyordu .  Daha öncede yoğun bakıma girmiş ve çıkmıştı.

Bizim " 1981 TKP Gölcük Davasında Ortak Savunma Ve Tanıklıklar " Kitabından ve onunda olduğu resimlerden söz ettim, çok mutlu olmuştu. Bugün (10.08. 2021)sabah kızı emek aradı. Babam yine yoğun bakımda durumunun çok kötü  olduğunu söyledi. Aksam üzeri de ölüm haberi geldi.

Başımız sağolsun. Seni özleyeceğiz. Rahat uyu sevgili ağabeyim.

Necati Kur

Not: Bayram Yaralı’nın cenazesi, bugün öğle namazından sonra İzmit Fevziye Camii’nden kaldırılacak…


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums