Gökçek'in Karamollaoğlu için 'ölüm' mesajına, SAADET'ten tepki

Covid olan ve hastaneye kaldırılan Temel Karamollaoğlu'na 'bak ölüm bir karış ötede' diye seslenen Melih Gökçek'e SAADET'ten 'insanlıktan uzak' tepkisi geldi.

Gökçek'in Karamollaoğlu için 'ölüm' mesajına, SAADET'ten tepki
11.01.2022 - 06:23
Kaynak: Haber Merkezi
1038

Koronavirüs olan ve dün tedbir amaçlı hastaneye yatış yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na sosyal medya platformu Twitter ‘Geçmiş olsun covit olmuşsun. Bak ölüm bir karış ötede… Bence zaman geçmeden kısa zamanda tövbe et.’ şeklinde ifadeler kullanan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Saadet Partisi’nden “insanlıktan uzak” tepkisi geldi.

SAADET PARTİSİ SÖZCÜSÜ AYDIN'DAN GÖKÇEK'E SERT TEPKİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hakkında Melih Gökçek'in yaptığı paylaşımına Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın cevap verdi. Aydın, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Sözlük anlamı “şirin/sevimli” olan MELİH ismini duyunca, insanların aklına artık “parsel parsel” ve “dinozor” sözcüklerinin gelmesine sebep olan “istifa ettirilmiş” bir belediye başkanının nezaketten, insaftan ve insanlıktan uzak açıklamalarını milletimizin takdirine bırakıyoruz.” dedi.

FETÖ ile ilişkisi olduğu ve yolsuzluk iddiaları sık sık gündeme gelen Melih Gökçek 28 Ekim 2017 yılından görevinden el çektirilmişti.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums