Bakan Koca haftalık vaka tablosunu paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3-9 Temmuz günleri arasındaki illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı ve aşı olmayanları aşıya davet etti.

Bakan Koca haftalık vaka tablosunu paylaştı
14.07.2021 - 06:09
Kaynak: Özel Haber
2797

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini paylaştı ve henüz aşı olmayanları aşıya davet etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı tabloyla vatandaşlara seslenen Koca, aşıyla umutların arttığını ve aşı olmayanların bir an önce aşı olması gerektiğini hatırlattı.

Haritaya göre her 1000 kişide İstanbul'da 56.75, Ankara'da 59.10, İzmir'de 22.16 vaka tespit edildi. Haftalık verilere göre Siirt, Ağrı, Bitlis, Van ve Hakkari 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

Koca vaka sayısının azaldığı illeri de açıkladı, "Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz; Kars, Erzurum, Isparta, Kütahya ve Çorum. Aşı ile umudumuz artıyor. Henüz olmadıysanız aşınızı bir an evvel olun."

Koca'nın paylaşımı şöyle:

"İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Aşı ile umudumuz artıyor. Henüz olmadıysanız aşınızı bir an evvel olun."

Koca'nın paylaşımındaki harita şöyle:


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums