Sağlık Bakanı: Ödediğimiz bedelleri düşünün

Aşı çağrısını yineleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Ödediğimiz bedelleri, yaşadığımız kısıtları, maddi ve manevi kayıpları düşünün. Ne çok insanı kaybettiğimizi hatırlayın' diye seslendi.

Sağlık Bakanı: Ödediğimiz bedelleri düşünün
26.07.2021 - 06:03
Kaynak: Haber Merkezi
1291

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'aşı' çağrısını yineledi.

Kısıtlamaların kaldırılması ve Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla vaka sayıları yeniden artışa geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı olunmadan Covid-19 salgınının önlenemeyeceğinin altını çizerek, aşı çağrısı yaptı.

Aşı olunmadığında salgını durdurmanın uzun sürebileceği uyarısında bulunan Bakan Koca, şöyle yazdı:

"Covid-19’la mücadelenin kurallarına uymaz ve aşımızı hemen ilk fırsatta yaptırmazsak, salgını durdurmak uzun sürebilir. Ödediğimiz bedelleri, yaşadığımız kısıtları, maddi ve manevi kayıpları düşünün. Ne çok insanı kaybettiğimizi hatırlayın. Salgın aşısız yenilmez. Aşınızı olun."

VAKA SAYISI 15 BİNE DAYANDI

Öte yandan Türkiye'de son 24 saatte yapılan 223 bin 837 testten 14 bin 230'u pozitif çıktı. 55 kişi Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Türkiye'de 1.,2. ve 3. doz toplam aşılama 66 milyon 142 bin 804'e ulaştı.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums