Bir gece ansızın gidebilirler

  •  

 "Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı biz gayet iyi biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz."

Sayın Cumhurbaşkanı'nın yaptığı sayın delikanlılık sosyal medya dışında gerçek dünyayla pek ilişkisi olmayan faşistleri çok heyecana getirdi. Savaşa atılmak için hepsi klavyelerinin başına geçti hemen. Çünkü, taktir edersiniz ki, klavye başında savaşmak savaşta savaşmaktan daha kolay ve daha az tehlikeli.

Şöyle savaştılar bu kahraman ve millî delikanlılar:

"#KerkükÖzYurdumuzdur Bir Gece Ansızın Gelebiliriz; Kerkük TÜRK'tür TÜRK Kalacak,

Andımız var Can Veririz Bir Karış Toprak Vermeyiz...."

"Bir gece ansızın gelebiliriz DEĞİL... 'En az Beş Bin Ülkücü HAZIRIZ' diyen Liderin emrindeyiz... 5binÜlkücü KerkükİçinHazır"

"#HaddiniBilBarzani Haddini Bilmeyene Haddi Bildirmesini iyi Biliriz Reisin Bir Sözü Yeter Bir Gece Ansızın Gelebiliriz Yatılı da Kalabiliriz"

"Kimler önüne kemik atıp seni havlatıyorsa, onlar da sen de #HaddiniBilBarzani Bir gece ansızın gelebiliriz, Musul bizim Kerkük bizim..."

Yerli ve millî koalisyonun özellikle çok millî ve çok yerli olan bu üyelerinin yanı sıra, vatan hainleri de az değildir bizde. Şöyle yazanlar da oldu:

"Suriye'ye de demişlerdi 'bir gece ansızın gelebiliriz' diye. Sonuç: Süleyman Şah türbesini kamyonetin arkasında kaçırdılar bir gece ansızın!"

"Bir gece ansızın gelebiliriz mesajını söylerken, şarkının devamını da okuyacak mısınız?

Bakarsın hiç gitmem kölen oluruuuuum.

Bu kadar yürekten çağırma beni

Bir gece ansızın gelebilirim

Beni bekliyorsan, uyumamışsan

Sevinçten kapında ölebilirim."

Türkiye devletinin üç yıldır içte ve dışta tek bir politikası var: Kürtler devlet kurmasın.

Başka yok. Yapılan her şey, söylenen her söz, geçirilen her yasa bu tek amaca yönelik.

Bu amaçla Çözüm Süreci heba edildi. Güneydoğu'da şehirler yerle bir edildi. Suriye'ye asker gönderildi. Yedi düvele düşman olundu. OHAL ilan edilip kalıcılaştırıldı. Devlet Bahçeli'ye sanki devlet adamıymış gibi muamele edilmeye başlandı.

Şöyle demiş Cumhurbaşkanı: "Irak'taki referandumu, sonucuna bakmaksızın yok hükmünde kabul ediyoruz, gayrimeşrudur diyoruz. Irak'ın hem toplum hem de ülke olarak birliğe beraberliğe bütünleşmeye her zamankinden daha çok ihtiyacı bulunduğu bir dönemde, ayrılık yönünde adımlar atılması asla kabul edilemez. Biz adımlarımızı kararlı bir şekilde atmaya devam edeceğiz. Kuzey Irak yerel yönetiminin bu adımdan geri adım atması şart, olmazsa olmaz. Suriye'de de birden fazla terör devleti kurulmasına izin vermeyeceğiz. Onlar için kuru bir rüya. Dedim ya, bir gece ansızın gelebiliriz. Milletimiz aymazlıkla ısrar eden küçük bir kesim haricinde tüm olup bitenleri görmektedir."

Milletin küçük büyük bütün kesimleri şunu da görmektedir: Üç yıldır istikrarsızlık, savaş, gerginlik, düşmanlık, hukuksuzluk, ekonomik tedirginlik yaşıyoruz, milletçe. Niye yaşıyoruz bunları? Kürtler devlet kurmasın diye! Yüce Türk devletinin bekası için. Kürtler devlet kurarsa bizimkine bir şey olur diye.

Devletimizin bekası ve çıkarları söz konusu olduğunda millî duygularımız kabarır; istikrarsızlık, savaş, gerginlik, düşmanlık, hukuksuzluk, ekonomik tedirginlik vız gelir bize.

Ama yine de, Erdoğan Barzani'ye "Bir gece ansızın gelebiliriz" dediğinde, "Bi git de, biz de huzur yüzü görelim artık" diye düşünenler az olmamıştır tahminimce.

Roni Margulies 

ronmargulies@btinternet.com

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums