Cumhurbaşkanlığı da başkanlık da kesmeyecek

  • 8.08.2014 00:00

 Ortaöğrenimde yerleştirme sistemi tamamıyla değişti. İmam hatiplerin kapıları sonuna kadar açık. Başbakan'ın oğlunun başında olduğu vakıf Türkiye'nin dört yanına imam hatipler, yurtlar inşa ediyor. Ak Partili belediyeler ellerindeki arazileri vakfa tahsis etmek için yarışıyor.

"Önümüzdeki on yıl inşa süreci olacak" dedi AK Partinin İstanbul il başkanı. 
* 
Başbakan Erdoğan dindar nesiller yetiştirmek istediğini söyledi. 
* 
Ortaöğretimde yerleştirme sistemi tamamıyla değiştirildi. İmam hatip okulları normal liselerin yerini alıyor. Diğer okullara girmek sınavla, imam hatiplerin kapıları ise sonuna kadar açık. 
* 
Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan’ın başında bulunduğu TÜRGEV Türkiye’nin dört bir yanında imam hatip ve yurt binaları inşa ediyor. 
* 
Kamu kurumları ellerindeki arazileri TÜRGEV’e tahsis etmek için birbirleriyle yarışıyorlar. CHP Genel Başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun verdiği soru önergesinden anlaşıldığına göre, Enerji ve Tabi Kaynaklar bakanlığı, Milli Emlak, Hazine, TMSF, TCDD, Tekirdağ Üniversitesi ve Osmanpaşa Üniversitesi kendilerine ait bazı arazileri TÜRGEV’e tahsis ettiler. AK Partili belediyelerin ellerindeki arazileri TÜRGEV’e tahsis etmek için giriştikleri cansiperane yarış her geçen gün ivmesini arttırarak devam ediyor. 
* 
Bu işleri kolaylaştırmak için kamu arazilerinin vakıflara bedelsiz tahsisine olanak tanıyan maddeler Soma’yla ilgili torba yasaya eklendi. 
* 
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in geçtiğimiz günlerde açıkladığı ses kayıtlarında Bilal Erdoğan’ın Milli Eğitim’den yetkililerle toplantılar yapıp, talimatlar verdiği anlaşılıyor. Bilal Erdoğan bu toplantıda “Kısa sürede 1 milyon öğrenci olacak imam hatiplerde” diyor. Yeni planlanan okulların “Ya kız ya erkek olarak planlanmasını” istiyor. Özel okullar 40 saatlik müfredatın 11 saatini seçmeli din dersi haline getirirse “Alın size özel imam hatip” diyor. 
* 
Erdoğan boşuna Cumhurbaşkanlığı kampanyasını Samsun’dan başlatıp Atatürk’ün rotasını takip etmiyor. O yeni bir ülke inşasına girişiyor. 
* 
O aslında Matrix filmindeki ajan Smith’in gücüne sahip olmak istiyor. Smith’in dokunduğu herkes bire bir onun kopyasına dönüşüp diğer herkesi de dönüştürmek üzere onun saflarına katılıyordu filmde. Ne Cumhurbaşkanlığı ve ne de başkanlık bu özlenen gücü vereceği için, Erdoğan hep daha fazlasını isteyecek...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums