KAPILAR ARALANDIĞINDA (26)

  • 16.11.2016 00:00

 Bursa, 12.11.2016

Şefkat, içtenlik, sevgi, vicdan, dürüstlük elle tutulabilseydi eğer; günümüzde ‘insan’ diye tanımlanan bu ‘gelişmiş form!’ umut’a eşdeğer yaşanası bu değerleri de (kendi) gözünün yaşına bakmadan kurban ederdi yine BENCİLLİĞE, hiç kuşkunuz olmasın!

Ne ki; döngü olağan seyrinde. Yine aynı nehirde/suda iki kez yıkanılmıyor. Ancak sistem, çarkları arasında öğütülme sırası bekleyenlerle öylesine dolu ki; bir kısır soluklanmaya dönmüş durumda bu son mavilik.

O minik bakılası gözler -gözkapaklarıma kaldırılamayan ağırlıklar çökünceye dek içimi ısıtsın diye dört gözle beklediğim- değdiğinde yüreğime, PAYLAŞMANIN erdemiyle çoktan pabucunu dama atmış olacak inanıyorum o NUN…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums