Oh Ne Güzel!

  • 26.10.2011 00:00

 “Her şey güllük-gülistanlık ne işin var senin milletin az inanmış, çok inanmış veya yanlış inanmış, herkesin inancı kendine. Hem “imanometremiz” de yok ki bilelim. Ne biliyorsun. Belki bir gün her türlü küfür ve melaneti işleyen kişi, peygamberimize salâvat getirir, senden ve benden önce Allahın rızasını kazanır”(Geleneksel Müslüman bakışı).

“Peygamberimize Bir salâvat getirene yetmiş bin melek ona rahmetle salâvat getirirmiş En çok salâvat getiren en çok huriye sahip olur”(Cüppeli Ahmet)

Bizler bu tür safsataları yıllardır dinledik ve hala dinlemeye devam edenler var.Nemelazım, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın, herkesin dini kendine, her koyun kendi bacağından asılır, biz anlamayız hocalar anlar“Biz ayetleri işte bu şekilde ayrıntılı kılıyoruz’ki hakka dönebilsinler.(Araf 174)”gerçekleri yazmak veya düşünmek suçsa bu suçu işlemek bir onurdur.

Yukarıdaki deyimleri din diye anlatılıp  çarpıtıcı söylemlerine Kuran’ın verdiği cevap  şöyledir.; “eskilerin masalları”(esatir’ul-evvelin), “uydurulmuş yalan” (ifkun muftera).görüldüğü gibi Bu kitap; uydurulmuş hadis ve menkıbelerle ilgisi, alakası olmayan, HzMuhammed (s.a.v)’e

Vahi yoluyla gelen, geçmiş dinlerin arızi ve geçici bir ıslahı değil... Bilakis inananlar için bir hayat düsturu ve yaşam biçimidir.  O halde mü’minlerin, bu dini, kahramanlıkları ve fedakârlıklarıyla birkikte gelecek nesillere aktarmaları gerekmektedir.
Zira din ve akiden ayakta durabilmesi, bu şerefli ve yüce fedakâr­lıklara bağlıdır. insan haklarını, hayvan haklarını, canlı ve cansız kâinattaki bütün kaynakların hakkını hukukunu gözetmemizi emreden, her türlü zulmü, kötülüğü,  fısk-ı fücuru nehyeden, yüce ve evrensel bir kitaptır.   

Sınırlı olan dünya kaynaklarını sınırsız tüketenlere

Adaletsizlikte sınır tanımayan efendiler, beyler ve asillere.

Dindar görünerek dini sömüren dinsizlere

Dini yozlaştırarak ilahi mesajdan uzaklaştıranlara

Beşeri hizipler üreterek insanları kamplaştıranlara

Despotlara, Hunharlara, zalim azmanlara dur demenin zamanı gelmedi mi?

 

Bir baş kaldır; İbrahim gibi ateşe meydan oku!

Bir taş at; Filistinli cengâver gibi.

Bir taş daha at; Tanklar devrilsin güneyin gelini, senanın çığlıklarıyla.

Ve bir soluk al ; “Jı bo zalımara bıjı cehennem” (zalimler için yaşasın cehennem)

Birde slogan at; Hak, hukuk, adalet ve özgürlük için.

Bir yumruk yükselt.  Öyle bir yumruk olsun ki Şahlar devrilsin!

Bir yetim doyur; Ammar gibi.

Bir çocuk yetiştir; Allahın aslanı (Hz) Ali gibi

Bir maske tak; sana sonsuza kadar şahitlik etsin.

Duvara bir yazı yaz; Ezberleri bozarcasına.

Bir hayal kur; Yüce bir hayal olsun.

Ve şehit ol; Kerbela çölünün kahramanı (Hz)Hüseyin gibi.

Bir barikat kur; Fıratı ve Dicle yi tersine akıt.

Bir kurşun dök; Yezidin soyunu kuruturcasına.

Bir tarih yaz; Yalan yanlış tarih yazanlara lanetler yağdırsın.

Ve bir tohum dik; La ilahe illallah anlaşılırcasına.

Bir meşale yak; Sonsuza kadar sönmesin.

Bir sevgi ek;   Gönüllere taht kursun.

Bire. bir de; İkileyenlere ders olsun

Ve bir dava kuşan; ezelden ebede egemen olsun.

Allah’ın Rahmeti, Bereketi ve şahadeti müminlerin üzerine olsun.

                                               Selam ve dua ile

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • devrim evci
    devrim evci
    1.01.2013 22:30

    İyi de, yılın ilk günü 46 PKKllı öldürülüyor ve örneğin Star gazetesi bunu ...son yılların en çarpıcı operasyonu diye aktarıyor. 46 TC askeri öldürülmüş olsaydı, ülkenin altı üstüne gelmişti. TSKnın katilliği PKKnın ölüm saçıcılığından beter görünürken, hangi barış ki bu? Aa, pardon TSKnın öldürmesi meşruydu, değil mi? Ve Kürtler de bu 46yı sindiriverecek kadar aptaldı, öyle mi? Oğur iyi niyetle yazıyor, eyvallah; ama devlete ve AKPye güveni hiç inandırıcı değil. Yazık, yiten her cana..

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums