EY BE KARDEŞİM!

  • 23.07.2016 00:00

Demokratım diyorsun ya,ben niye sana inanamıyorum.

Mesela; Önce darbecilere,darbe girişimlerine,darbelere karşı gelmen gerekmiyor mu?

 Bunun için çiz,yaz,paylaş,alanlara çık!  Diyelim ki,birileriyle yan-yana gözükmek istemiyorsun, istediklerini yanına alarak çık!

 Bunları yaparken" birilerine yarar" korkularından sıyrıl...Hiç şüphen olmasın en başta sana yarar!

 Önce ülkenin şu an  içinde bulunduğu tehlikeyi gör ve tavır al! Sonrasında demokrasi ve özgürlük mücadelen anlam kazansın...Bugün yoksan yarın hiç olmazsın!

 Birilerinden nefret edebilirsin...Birilerinin politikalarını yerden yere vurabilirsin...Ama bu nefret seni doğru tavır almaktan,mesela darbelere karşı koymaktan alıkoymamalıdır!

 Nefretine yenik düşersen beynin düşünce değil küfür üretir...Nitekim de öyle olmuyor mu?

Sonra hezeyanlarına yenik düşüp gerçekle alakası olmayan senaryolar yazıyorsun ve inanıyorsun!

 Bu kadar insan canice öldürülürken,meclis ve bir çok kurum bombalanırken,seçilmiş Cumhurbaşkanı,Başbakan, bakanlar öldürülmeye çalışılırken, tüm bunlara ABD kaynaklı "oyun","senaryo" söylemleriyle vakit geçirirsen, demokrat değil de nal toplayıcısı olacağını görmüyor musun?

 Halkın önlediği darbe girişimine bakıp,"Mustafa Kemalin askerleri" başarılı bir darbe yapsalardı diye içinden geçirmeyeceksin!

 Yani demem o ki canım kardeşim;

 Önce kimin yaptığına ve kime yaradığına bakmadan DARBELERE VE DARBE GİRİŞİMLERİNE karşı gel!

 Sonrasının DEMOKRASİYE,ÖZGÜRLÜKLERE evrilmesi için tüm çabanı ortaya koy!

 Özgür biçimde, İDAMA  karşı olduğunu haykır!

 Küfretmeden,saldırganlaşma dan yeniye ve ileriye dair fikirlerinle sahaya in!

 Sen "demokratım" diyorsan; Senin gibi düşünmeyenleri,senin gibi inanmayanları eleştireceksin ama düşman ilan etmeyeceksin,tahammül göstereceksin!

 DEMOKRATLIK AĞIR İŞÇİLİKTİR BE KARDEŞİM!....vesselam!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums