DOSTLARIM AHMET VE MEHMET ALTAN KARDEŞLERE

  • 10.12.2017 00:00

 Merhaba dostlar!

Gazetecilik suç değildir.

Dostlarımın bütün duruşmalarına  katılmış sadece bir defa uzaktan Mehmet Altan ile salonda uzaktan el salladık birbirimize.Sonraki duruşmalara geldim ama salonda yer olmadığı için giremedim fakat yanlarında bulunmaya çalıştım, hasbelkader karıncanın yangına su taşıması misali..

Pazartesi  11 Aralık 2017 tarihinde  yine bana yol gözüktü ve sabahın erken saatinde Çağlayan Adliyesinde olacağım..

Dilerim 15 aylık hasret sona erer Altan dostlarımız ve tüm demokrasi mücadelesi veren tutsaklar  özgürlüklerine kavuşur, bizim de onlara olan hasretimiz son bulur.

Ne yazık ki Türkiye’de Demokrasi ve Hukuk mücadelesi vermek ve bunun nöbetini tutmak bir avuç gazeteci,aydın ve siyasilerin  omzuna yüklendi.

OHAL ilanı ile  Türkiye’de gazetecilik yapmanın suç olduğu bir ülkede; medya ve düşünce  özgürlüğünü savunmak ayrıcalıklı bir durum aldı bunun bedelini de  demokrasi ve hukuk nöbeti tutanlar ödüyor.

Demokrasi mücadelesi verenleri,düşünce ve medya özgürlüğünü savunanları 11 Aralık 2017 Tarihinde   Pazartesi günü Çağlayan Adliyesinde buluşmaya davet ediyoruz.

Demokrasi ve hukuk mücadelesi vermek diktatörlüğe karşı tarihsel bir sorumluluktur.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums