KEYFİNİ ÇIKAR SONRA ÖDERSİN

  • 17.11.2013 00:00

 

Bir yazarın en büyük eksikliği  yabancı dilinin olmaması, hele evrensel dil olarak bilinen İngilizceniz yoksa çok sıkıntı çekersiniz, hem yabancı yayınları takipte,hem de yabancı sözcükleri telaffuz etmede..yabancı dili olmayanlardanım ve bunun ıstırabını hep çekiyorum,bir zaman bulup dil öğrenmeye zaman ayıramadım en büyük tembelliğim yazı hayatımda bu oldu.En kısa zamanda kendimi ifade edecek bir İngilizceyi öğreneceğim.

 Elimde kalem önümde kağıt ve önce internette gazetelerin veb sayfalarını ve bazı haber kanallarının sitelerini tarıyorum, tabi en başta da yabancı haber ajanslarının BBC ve CNN gibi kanalların Türkçe sitelerine uğruyorum..

Başbakanın başlattığı,büyük gürültü koparan  ülke gündemini işgal eden kız ve erkek öğrenci evlerinin denetlenmesi tartışması sıcaklığını kaybetmiş ve yerini Kuzey Irak bölgesel Kürt yönetimi başkanı Mesut Barzani’nin başbakanın davetiyle Diyarbakır’ da ki ziyareti gündeme oturmuş vaziyette..

Ama bu haberlerin yanında benim dikkatimi çeken ve başbakanın reşit olmuş kız ve öğrencilerin özel hayatına müdahale edecek açıklamalarına inat sanki yasakları delen ve tüm insanlığın ihtiyacı ve özlemi olan bir habere gözüme takıldı,bizim medyanın görmediği bir habere ..

O da Brezilya ‘da düzenlenecek  olan 2014 dünya kupasıyla ilgili hazırlık çalışmalarına yönelik;ülkelerinde  dünya kupasını seyretmeye gelecek erkek seyircilerin cinsel ihtiyacını karşılamaya yönelik, seks işçileri ile bir banka  arasında vardıkları bir anlaşmayı dünyaya duyuruyordu ve bir ilke imza atıyorlardı ,Brezilyalı seks işçisi kadınlar. 

Haberin özeti şöyle; seks işçileri olarak bilinen kadınlar bir bankayla anlaşmaya varmışlar ve seks hizmetlerini nakit parası olmayanlara kredi kartıyla da hizmet edeceklermiş, bankanın vereceği bir pors makinesiyle..Bu yeni kredi kartıyla verecekleri hizmete seks kadınlardan  birisinin bulduğu  yeni gelişmeyi çok çarpıcı bir sloganla dünyaya  ilan ediyorlardı Brezilyalı seks işçisi olan  kadınlar ”keyfini çıkar sonra ödersin..

Başbakanın reşit olmuş kız ve erkeğin aynı evi paylaşmasını kabullenemediği,namus bekçiliğine soyunduğu ve ahlak hocalığına kalkması başta kendi partisi ve kamuoyunda ters tepince aklıma bu brezilyalı seks işçileri olan kadınların altına imza attıkları konuyu önemli buldum.

Küreselleşen dünyada bireyin hele reşit olmuş iki karşı cinsin özel alanı olan hanesine kadar girmeyi kendinde gören bir zihniyet, Brezilya’ da ki bu seks işçilerinin bankayla anlaşarak kredi kartıyla seks hizmeti vereceklerini bu haberi okuyunca ne düşünmüştür çok merak ediyoruz?.

Bizim başbakan kamusal alandan çıkıp özel alana kadar uzandı.

Hukuk devletinde bir suç ve ceza günah ve sevap üzerine belirlenemez veya çoğunluk değerleriyle hukuk karar veremez.

Kadın ve cinsellik üzerinden ahlak ve namus belirlenemez,belirlemeye kalkarsanız Brezilya’da ki kadınların seks hizmetine ne diyeceksiniz,birde sizin ülkenizde genelevleri nereye koyacaksınız?

Aşk ve cinsellik yasaklarla yok edilecek veya kanunlarla düzenlenerek ,topluma dayatılacak,kuralları konulacak bir şey değil ve çok çetrefil bir  duyguyla yaşanılan ilişkidir.

Yasağın,korkunun,acının,ıstırabın,ihanetin,aldatmanın,korkunun olmadığı yerde aşk olmaz..

Aşk düşünce gibidir tezatlarıyla yaşanan bir duygudur.

İçinde korkusu ve heyecanı geçmeyen cinsel ilişki de zorunlu mesai veya  nöbet görevi gibi bir şeydir..

Dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın cinsellik insanın ekmek,sus ve hava kadar yaşamında düşünmeden kendiliğinden size program yaptıran bir istektir ve bunu yaşamadan rahatlayamazsınız ve bunu yok sayarak hayatı anlatamazsınız.

Brezilyalı seks kadınlarının  bir bankayla anlaşmasının sonucu her şeyi özetliyor ve ahlak kavramını da tedavülden kaldıran bir haber olarak karşımıza çıkıyor.

 Freud  deyince ilk akla cinsellik  geliyor ve kimse de bunu yok sayamıyor,Freud’un tezlerini birisi çıkıp ahlak ve namus kavramlarıyla yorumlamaya kalkabilir mi; seks özlemini diini ve milli değerlerinizle analiz edebilir misiniz?

Freud bütün çocuklar cinselliği ve seksi annesiyle babasının cinsel ilişkisinden öğrenmiş,der.

Hepimiz annemizle babamızın cinsel ilişkisini yakalamış evli olup ta çocuklarına yakalanmayan anne ve baba var mıdır?Yok.

Freud,iç içe geçen insanın iki duygusundan bahseder;insanlar karnını doyurunca cinselliğini,cinselliğini yaşadıktan sonra da açlığını düşünür,der.

Cinselliğini yaşamayan bir insanın normal bir insan ilişkisi olmaz.

Brezilya’da seks işçisi olan kadınların bankayla yaptıkları anlaşma ve erkeklere verecekleri kredi kartıyla hizmetin haber değeri, yok mu?

Pazar günü fazla siyasete girmeden bir Pazar yazısı yazdım,bizim gündemimizle örtüşmeyen ama aklımızdan  çıkmayan cinsel hizmette ki, bir gelişmeye dikkat çektim!.

Takdir okuyup yorumlayanlara kalmış!.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Ad Soyad Giriniz...
    Ad Soyad Giriniz...
    27.03.2013 14:03

    Senı gruba koymadıkları ıcın mı sınırlısın sayın gulerce

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums