Hani sizi bilmesem Albayım

  • 30.06.2014 00:00

Anayasa Mahkemesi’nin “hak ihlali” kararının ardından Balyoz’dan tahliye olan Emekli AlbayDursun Çiçek de açmış ağzını yummuş gözünü. “Cemaat’le kararlı mücadelesi için” Başbakan Erdoğan’a teşekkür ettikten sonra, “Paralel yapı ile mücadelede, bir görev düşerse zevkle yaparım” demeyi de ihmal etmemiş.

 

Çiçek’in eski günlerdeki aşkı depreşmişe benziyor. Çok değil bundan birkaç yıl önce başında bulunduğu “Psikolojik Operasyon Birimi” bugün hükümetin yaptığına benzer eylem planlarını yapıyordu. Çiçek de bu planları hayata geçiriyordu.

 

Albay Çiçek, belki bugün birilerini kandırabilir. Ya da 17 Aralık sonrası “kirlenen birileri”, kendisine benzeyen yeni “dostlar” edinmek için “kirli” bir ittifaka yelken açabilir. Ortaklık da kurulabilir. Yeni görev dağılımları, yeni planlamalar da yapılabilir. Geçmişte ANAP-DYP’nin “kirli ittifakla” yüce divan temizliği yapması gibi bugün de birileri geçmişini unutmuşçasına “temizlik harekâtına” girebilir.

 

Ama; Sayın Çiçek kusura bakmasın, “kirlenenlerin” neler yaptığını bilen biri olarak “paralel” lafına da darbecilerin, “bize kumpas kuruldu” cümlelerine de inanacak kadar saf değilim.Emir vererek işlediğiniz, işlettirdiğiniz tüm günahlar, arşivlerde duruyor. Bilgisayarları 35 kez silerek kendinizce bir temizlik yapmıştınız. Unuttuğunuz şey ise hiç silinemeyecek olanlar.

 

Neden bahsettiğimi en iyi siz biliyorsunuz. Karargâhtaki darbe ve eylem planlarınız.İrticayla Mücadele Eylem Planı; hani şu imzanızı değiştirmekten yorulmadığınız planlardan sadece biri. Bugün o planın bire bir hükümet tarafından hayata geçirilmesi sizi mutlu etmiş. “Görev verilirse seve seve” demeyi de ihmal etmemişsiniz. Tıpkı Yaşar Paşa’nın, İlker Paşa’nın verdiği görevler gibi.

 

Siz İrticayla Mücadele Eylem Planı’na önce “imza makinesi” sonra “kumpas” dediniz amaKarargâh kitabımda ortaya koyduğum belgeler karşısında sessizliği tercih ettiniz. El yazısıyla tutulan ev arama tutanağına nasıl iki farklı imza attığınızı halen açıklayabilmiş değilsiniz. İmzayı hangi yöntemle kapatıp, değiştirdiniz? Oysa imzanıza ne kadar da çok güvenmiştiniz.

 

Lahikadersem en iyi siz anlarsınız neden bahsettiğimi. Hani Yaşar Paşa’nın “Komuta katınca onaylanmış böyle bir belge yok” sözleri. Komuta katı dışında sizin birim tarafından hazırlanan darbe planı.

 

Şimdi bu “darbe” lafına da kumpas diyeceksiniz ama bu kelimenin bana değil bizzat sizlere ait olduğunu da en iyi bilen sizsiniz. Lahika Darbe Planı’nızı yazdığımda Karargâh’ta olağanüstü hâl ilan etmiştiniz. Ergin Saygun, sizlere yaptırdığı hukuksuzluğun ne anlama geldiğini merak ediyordu. Önce komuta katınca onaylanmış böyle bir belge yok diyerek bu darbe planından sıyrılmayı düşündünüz. Kamuoyu inanmayınca, bu kez hukuki görüş almaya çalıştınız.

 

Yazılı olarak ne demişlerdi size; “Bu belge cebir ve şiddet kullanarak T.C. Hükümetini ortadan kaldırmaya yönelik bir plan. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilir. Zaman aşımı 30 yıldır. Belgeleri imha edin. Hukuk Müşaviri Avukat Simay Fahriye Biçken, Tuğgeneral Hıfzı Çubuklu.

 

Bu yazının sizlere geldiği günü hatırlıyorsunuz. Evrakları imha etmek için nasıl da çaba harcamıştınız. Ergun Saygun laptop bilgisayarını nasıl da alelacele yakmıştı.

 

Darbeciler ve hırsızlar ittifak kurup bugün ortalıkta “temiz adam” pozlarıyla dolaşınca geçmişin günahlarını unutturacaklarını zannediyorlar.

 

Sayın Çiçek, milleti, röportaj için karşınıza oturan dindar, başörtülüler gibi zannetmeyin. Milletin dini de demokrasi ve hukuk anlayışı da karakteri de “satılık” değil. Daha mücadele yeni başlıyor. Bazı İslamcı hırsızları Lahika planındaki gibi ele geçirdiniz diye ne bu “planımız tıkır tıkır işliyor” mutluluk pozları. . Her dindar, “İslamcı hırsız” değildir. Fiyatı olmadığı gibi, hele aptal hiç değildir Lahika’nın hesabını vermeyeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Zaman aşımı 30 yıl, dolmasına daha çok var.

 

mbaransu@gmail.com

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums