Cengiz Er, sıranın TRT spikeri Ersoy Dede'ye geldiğini söyledi

Cengiz Er, sıranın TRT spikeri Ersoy Dede'ye geldiğini söyledi
20.06.2021 - 08:01
1823

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni, gazeteci Cengiz Er, firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan '10 milyon Euro' istediği iddia edilen ve HaberTürk'teki görevinden istifa eden Veyis Ateş'in ardından sıranın TRT spikeri Ersoy Dede'ye geldiğini söyledi. Er, Dede'nin Korkmaz'ın PR'ını (reklamını) yaptığını öne sürdü.

‘TRT ANA HABER’DEN HEMEN ÇEKİLMELİDİR’

Erdoğan'ın gazeteci yeğeni Cengiz Er, sosyal medya hesabından TRT sunucusu Ersoy Dede'ye istifa çağrısında bulundu. Er, Dede'yi Korkmaz'a yakın olmakla suçladı.

Er'in paylaşımı şöyle: "Veyis Ateş kaybetti ve bir süreliğine de olsa ekranlardan çekildiğini açıklamış oldu.
Diğerleri de bir an önce aynı şeyi yapmalıdır. Öncelik sırasını da hem Sedat Peker’e övgüler düzen, hem de SBK’nın PR’ını yapan Ersoy Dede’ye veriyorum. TRT Ana Haber’den hemen çekilmelidir."

Öte yandan Ersoy Dede de, Cengiz Er'e  "Cengiz Er denilen haysiyet cellatıyla yargı önünde hesaplaşacağız. 1) Bir insanın hem saygınlığına gölge düşürmek, hem de ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı. Senin bu kadar imkana rağmen kaybetmiş olman benim suçum değil.

2) sen bunca imkana rağmen, bir çok meslektaşından 1-0 önde başlamış olmana rağmen kaybetmişsin.. Bense lise öğrencisiyken Zonguldak’ta başladığım gazetecilik macerasında, ömrüm boyunca tırnaklarımla kazıya kazıya gelmişim. Senin derdinin ne olduğunu biliyorum, ilacın bende değil" cevabını verdi.

Cengiz Er, bir diğer paylaşımında, "Sıradan, herkesin aklından geçen bir çağrıyı dile getirdiğim için gündem olmuşum. Ersoy Dede'ye 'Bu saatten sonra devletin televizyonunda ana haber sunamazsın' diyorum arkadaşlar. Hepsi bu. Gerisi beni zerre kadar ilgilendirmiyor" açıklamasını yaptı.

 


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums