Bu ölü dirilmez...

  • 19.03.2019 00:00

 Bir yanda Yeni Zelanda’daki katliamın Türkiye’deki seçimleri Erdoğan’a kazandırmak için yapıldığını düşünen hastalıklı bir zihniyet var. Öte yandan Meral Hanım “Yerel seçime değil, sanki savaşa gidiyoruz” diye şikayet ediyor, Kemal Bey’le birlikte “Beka” söylemine çok bozuluyorlar.

Tezata bak!

***

Sanki Erdoğan’ı hal etmek için lego, matruşka ittifakını kuranlar onlar değil. Sanki ülkeyi seçilmiş meşru bir hükümet değil de bir diktatör yönetiyormuş gibi Erdoğan’a savaş açanlar bunlar değil. İnsanları her fırsatta sokağa davet edenler de onlar değil. Burası Norveç ve beka meselesini biz uyduruyoruz.

***

Sanki bu seçimler “NŞA”, yani normal şartlar altında yapılsa Ekrem İmamoğlu’nun Binali Yıldırım karşısında, Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’ın karşısında, Akşener’in Bahçeli’nin karşısında bir şansı olabilirmiş gibi…

***

Çok net ve objektif biçimde söylüyorum: NŞA, Ekrem Bey Binali Bey karşısında bin kez seçime girse aralarındaki farkı 20 puandan aşağı çekemez. Bahçeli ile Akşener’in rakip olması bile düşünülemez.

Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nu muhatap almak zorunda kalması ise bizleri her zaman üzmüştür.

***

Ne diyor HDP eşbaşkanı? “İmamoğlu da, Yavaş da bizim oylarımızla seçildiklerini bilecekler.

Bizim onayımız olmadan bir şey yapamayacaklar”. Yani solculardan Apo’ya “Ermeni dölü” diyen Akşener’in partisine oy isteyecekler.

Asla bağdaşamaz siyasi parti ve devlet dışı yapılar aynı kaba girecek, Kandil’in desteklediği Millet ittifakına milliyetçilerin oy vermesi beklenecek, ama siz bu tablo karşısında “Her şey normal”miş gibi yapacaksınız.

***

50 Müslümanı katleden terörist sapık kafayı Erdoğan ile bozmuş olacak, öldürülmesi gerektiğini söyleyecek, yine tüm dünya 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına kilitlenecek, Meral Hanım ve Kemal Bey hoşlanmıyor diye biz “Beka” diyemeyeceğiz.

***

Kurdukları derme çatma, akla ziyan ittifak o kadar zorlama, o kadar suni ki, Erdoğan düşmanlığının kafaları tütsülediği bir ortamda şıpınişi durumu kotarma derdindeler. Mamafih bu maskeli balonun sonuna geldik.

Ne kadar zorlarsalar da bu ölü dirilmeyecek.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums