Muğla’daki demokrasi şöleni...

  • 22.01.2019 00:00

 Son MKYK toplantısında Muğla ilimizin 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yarışacak belediye başkan adaylarını açıklama görevi Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile şahsıma verilmişti. Bu tabii her şeyden önce büyük onur ve ciddi bir sorumluluktu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Herhangi bir yanlış anlama olmasın, Genel Başkanımız 50 MKYK üyemizin hepsine 81 ilimizdeki aday açıklama programlarında görev verdi. Böylelikle tüm MKYK üyelerimiz güzel ülkemizin birbirinden güzel 81 iline bu onurlu görevi ifa etmek üzere dağıldı.

Ege bölgesinden sorumlu Tanıtım-Medya Başkan Yardımcısı olarak zaten kısa bir süre önce sosyal medya eğitimi vermek üzere bölgemizin tüm illerini dolaşmış, Muğlamıza da uğramıştım. 20 Ocak Pazar günü saat 14.00’te aday tanıtım toplantımızı yapmak üzere Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM 15 Temmuz Şehitler Salonu’nda toplandık.

Bu yer, spor salonunu saymazsak, Muğla ilinin –ki bu bir eksiklik- en büyük toplantı mekanı. Bin kişilik koltukların dışında, tüm geçişler, sahne önü, hatta sahnenin üstü –kalabalık basın mensuplarına yer kalmadığı için- hıncahınç dolmuştu. Bunun dışında salona giremeyen bundan fazlası da dışarıdaki barkovizyondan töreni izlemekteydi.

Ama bu sadece bir kalabalık değildi. Salondaki atmosfer ve coşku görülmeye değerdi. Şahsen ben çok mutlu oldum. Bu coşkunun hem Muğla, hem de Türkiye için 31 Mart gecesi adına bir işaret fişeği olduğunu düşündüm. Umarım öyle de olur.

Ben bu muhteşem organizasyon için AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, Gençlik Kolları Başkanı Halil Talha Ülkü’ye, katılımlarından ötürü önceki ve bu dönem Muğla milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.

Bu arada aday tanıtım törenine MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve Muğla’nın 13 ilçesinin MHP ilçe başkanları da katılmışlardı. Ben Sayın Korkmaz’ın şahsında tüm MHP Muğla il teşkilatına da teşekkür etmek istiyorum.

Biliyorsunuz, Cumhur İttifakı olarak Datça ve Ortaca’da MHP’li adaylarımızı destekliyoruz. Böylelikle Muğla’da hem büyükşehir, hem de ilçe adaylarımız için iki teşkilat da hiçbir tereddüde düşmeden, omuz omuza vererek çalışacaklardır ki, törendeki katılım ve coşku bunun bir işaretiydi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak olan AK Parti ve Cumhur İttifakı adayı Mehmet Nil Hıdır beyefendiye de başarılar diliyorum, Allah yolunu açık etsin.

Muğla ilimizin 13 ilçesinin adayları ise şu şekilde tarafımızca ilan edildi.

Bodrum Tahir Ateş, Dalaman Muhammet Karakuş, Fethiye Muhittin Kayabaş, Kavaklıdere Mehmet Demir, Köyceğiz Kamil Ceylan, Marmaris Serkan Yazıcı, Menteşe Gültekin Akça, Milas Barış Saylak, Seydikemer Yakup Otgöz, Ula İsmail Akkaya, Yatağan Mustafa Toksöz, Datça Feyzullah Gülada, Ortaca MHP Recep Güneş.

Hayırlı olsun…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums