7-8 günlük bir şey...

  • 28.04.2018 00:00

 Bir aşk romanının başlığı gibi durduğunu biliyorum. Öyle değil tabii… Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında “7-8 günde yaşanan hadiseler” diye cümleye başlıyor, “Milletimize kimlerin kendisi için çalıştığını, kimlerin sürekli kumpas, tezgah, oyun peşinde koştuğunu göstermiştir” diye sözünü tamamlıyordu.

Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı bu yüzden çok sevdik.

Erdoğan mert diye, yerli diye, delikanlı, sözünün eri diye, göründüğü gibi ama kompleksli değil diye sevdik.

Bize “koyun” diyenlerin hallerini görüyorsunuz değil mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu tabloya, olanlara bakınca çok üzülüyor. Olayı asla şahsi almıyor.

Tüm dünya neredeyse onun şahsı ile uğraştığı halde, meselenin kendi şahsı değil, milletinin iradesine sahip çıkması olduğunu, dünyadaki müesses nizamın işleyişine çomak soktuğunu biliyor.

Türkiye, tarihindeki en önemli sistem değişikliğini yaptı.

Bu değişiklik, göreceksiniz Türkiye’nin ayağına dolaşan prangaları bir bir sökmesine ve adeta uçuşa geçmesine neden olacak.

Yeni sistemin nimetlerini henüz tahakkuk etmeden görmeye başlamadık mı? Eskiden kim umursardı millet iradesini? Seçimde kaybetseler bile, milletin seçtiklerini Ankara’nın dehlizlerinde terbiye eder, işlerini görmeye devam ederlerdi. Olmadı modern veya postmodern darbelerle yönetime el koyarlardı.

Türkiye bu yüzden belki elli yıl önce yapması gerekenleri hem de daha büyük engellerle karşılaşarak bugün yapmak durumunda kalıyor.

Yerli savunma sanayiinden tutun nükleer santralına, hava savunma sisteminden tutun da üçüncü köprü ve havalimanına kadar bunların hepsi aslında bizim elli yıl önce yapmamız gereken işler değil miydi?

Hantal ve antidemokratik devlet sisteminin sonucu olarak, bağımlı bir ülke olmuş, yarım yüzyılımızı yarı baygın halde geçirmiştik.

Ne zaman Türkiye Erdoğan ve AK Parti ile bu durumu değiştirmeye başladı, kötü ülke oldu. Darbeci Sisi’yi el üstünde taşıyan Batı, demokrasisinin kalitesini 15 Temmuz’da kanıtlamış Türkiye gibi bir ülkeyi haksızca hedef alıyorlar.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ölümüne karşı çıkmalarına karşın, bu karşı çıkış sistemin kötülüğünden değil, bilakis iyiliğinden. Batı Türkiye’nin iyiliğini ister mi?

Bu nedenle olmadık abidik gubudik işlerle eski Türkiye’yi ihya etmek üzere siyaset mühendisliği işlerine girişiyorlar. Darbe yaptılar tutmadı. Şimdi milletin oyuna muhtaç oldular. Milletle yürümeye alışık olmadıklarından da mühendislik peşinde koşuyorlar.

Ne yaparlarsa yapsınlar, başarılı olamayacaklar. Yeni Türkiye kazanacak.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums