Gölge oyununun sonuna geldik…

  • 26.04.2018 00:00

 Ankara cadı kazanı gibi kaynıyor. Ben bu yazıyı yazdıktan sonra geçen kısa sürede dahi kim bilir ne mühendislikler ortaya çıkacak, kim bilir hangi tür ayak oyunları sergilenecek. Eski Türkiye tarih olurken, sanki geçmişin tüm hastalıkları da bir geçit töreni yapar gibiler. Güneş Motel’i aratan milletvekili pazarları kurulmakta, olmayacak partiler, olmayacak adaylar üzerinden sahaya sürülmekte, vatandaşın aklıyla alay edecek türden mühendislikler kotarılmaya çalışılmaktadır.

Tüm bunların amacı da adil ve demokratik bir yarışta ipi göğüslemek değil, Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek. Ama en baştan söyleyelim, inşallah Erdoğan’ı başkan yapacağız.

Mühendislikten, Ali’nin külahını Veli’ye, Veli’ninkini Ali’ye giydirme telaşından, asgari tutarlılık sergilemek konusunda dahi özenlerini yitirmiş durumdalar. Ortada bir CHP var ki Atatürk’ün kemiklerini sızlatıyor. Artık seçimlerde kendi adaylarını bile çıkartamıyor. Kaç seçimdir bu böyle. Bu sefer de herhalde aynı şekilde olacak.

Tabii erken seçim kararı, 3 Kasım 2019’a kadar yayarak yapacakları algı mühendisliklerini alt üst etti. Dış güçler ekonominin ayarları ile oynayacak, son AKPM’nin verdiği kararlar gibi onlara destek atacak, bu arada Erdoğan’ın karşısına çıkartacakları abidik gubudik adayı da sosyolojiye alıştırmak için zamanları olacaktı.

Dikkat ederseniz bu hesapların içinde asla ve asla milletin kendisi doğrudan özne değil. Onları kandırmak, yanıltmak esas olan… Menderes’e, Özal’a, Erbakan’a da aynısını yapmadılar mı? Peki ondan sonra ülkeye ne olduğunu hiç umursadılar mı? Etrafı toparlamak yine bu ülkenin evlatlarına düştü. Bedeli de hepimiz ödedik.

Seçim hangi tarihte olsaydı da, bu millet uyanık ve bilinçliydi. Gezi krizinden beri, tarihimizin acı hadiseleriyle birleşen bir hafıza ile milletimiz oyunu gördü. Kendi iradesiyle alay edenlere asla prim vermeyecek.

Artık mesele, normal bir seçim olmaktan tamamen çıkmış, ülkenin bekası hadisesine dönüşmüştür.

Türkiye 24 Haziran’da bekasıyla ilgili tarihinin en kritik seçimini yapacaktır. Artık mideden konuşmanın, sağ gösterip sol vurmanın, karanlıkta bakışmanın ve gizli pazarlıkların sonuna gelinmiştir. Kimin kim ve ne olduğunu ortaya çıkacaktır. Bu da memleket için hayırlı bir vakadır. Bu gölge oyununun sonuna ne iyi ki geldik.

Vatandaşlarımız 24 Haziran’da taşları yerine oturtacaktır. Ülkemiz güçlenecek, normalleşme süreci başlayacak, çok büyük atılımların başlangıç tarihini oluşturacaktır.

AK Partili, MHP’li, CHP’li, HDP’li ve diğer tüm partilerin değerli seçmenleri, objektif kriterlere göre, aynı gemide olduğumuz bilinciyle kararlarını verecektir. Vatandaşları nesne gören zihniyet de büyük darbe alacaktır.

Milletle alay etmenin bedeli ağırdır. Bu ağırlığın altından kimse kalkamaz.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums