Afrin ve şehitlerimiz...

  • 5.02.2018 00:00

 Evvelki gün Afrin’de bir tankımızın isabet almasıyla beş askerimiz şehit oldu. Milletimizin başı sağ olsun.

Zırhlı bir tankın içindeki askerlerin ölmesine yol açacak silahın, herhalde nasıl bir teknolojiye sahip olduğu, PKK’nın eline nasıl geçtiği ortada. ABD’nin beş bin silah verdiği YPG’nin, bu silahların Türkiye’ye yönelteceğine dair uyarıları dinlemediği de.

Zaten Türkiye, ABD üzerine düşeni değil, düşmeyenleri yaptığı, asla müttefiklik hukukuna uygun olmayan tercihler içinde olduğu için TSK bugün Afrin’de... Yani kimse çıkıp da “Neden Afrin’e girdiniz de askerler şehit oluyor?” demesin. Burada bir terör koridoru oluşturulmak istenmese, bu örgüte koskoca devletler destek ve binlerce TIR silah vermese, Türkiye işi gücü yok da Afrin’e girecek değildi.

Türkiye, Kürtlerin emperyal amaçlar uğruna PKK/YPG üzerinden araçsallaştırılmak istendiği, ülkenin öz varlığının tehdit altına sokulduğu bir ortamda, toplumsal ve bölgesel barışı, hangi etnik kesimden olursa olsun sivillerin hayatını korumak için bu harekatı yapıyor. “Zeytin Dalı” ismi de dünyayla dalga geçmek için değil, hedefin büyük savaşları, yıkımları önlemek olmasından ötürü…

ABD’nin YPG/PKK tercihinin değişmeyeceği ortada. Bunu beklemek hayalcilik olur. Zaten buna dair yeteri kadar mühlet tanındı, uzlaşma süreçleri yeteri kadar zorlandı.

Zaten bu kötücül planlama, Türkiye’nin bu dizayna karşı bir şey yapamayacağına olan inancın üzerine oturuyordu. Yani göstere göstere Türkiye orasından burasından küçültülecek, Türkiye de sessizce izleyecekti.

Gezi’den beri yapılan tüm saldırıların nedeni de zaten ülkeyi sahada ve siyasi alanda yönetilemez hale getirmek, böylelikle Türkiye’nin tüm dizaynlara boyun eğmesini sağlamak değil miydi?

İçinde bulunduğumuz süreci Kurtuluş Savaşı dönemi ile benzeştirmek, sıradan bir konu değil. Dünyada yeni bir paylaşım kavgası var. Burada hedef yine Türkiye... Çünkü Türkiye dünyanın düğüm noktasında yer alan bir ülke.

Birlik ve beraberlik ile bu süreci egemenliğimizi güçlendirerek sezon sonuna ulaştırmaktan başka bir yol yok.

Bugün ödenecek bedel, çok daha büyük bedellerin önüne geçecektir.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums