Güçlü Türkiye herkesin menfaatine...

  • 23.08.2016 00:00

 Sekiz ayda 10 şehrimizi hedef alan saldırılarda 537 sivil vatandaşımızı kaybettik. FETÖ, PKK, DAEŞ ve DHKP-C konsorsiyumu, sekiz aydır ülkemizi hedef alan üst aklın tetikçiliğini yapıyorlar.

Gaziantep’te şehit olan 54 vatandaşımızın 29’u çocuk, 15’i kadın...

Canlı bombanın da 12-14 yaşında bir çocuk olduğu ifade ediliyor.

Tabii ki bombalanacak yerler özenle seçiliyor. Gaziantep’in söz konusu bölgesi Kürtler, Türkmenler, Araplar ve Suriyeli mültecilerin iç içe olduğu, 6-8 Ekim’de ağır provokasyonlara maruz kalmış bir bölge.

Herhalde hedef kim, hedef alan örgüt hangisi olursa olsun, amacın aynı olduğundan şüphe kalmamıştır. O amaç, ülkeyi kaosa sokmak, vatandaşı birbirine düşürmek ve ülkenin/devletin reaksiyon vermesini engelleyecek şekilde çökmesini sağlamaktır.

Bu örgütlerin aynı yerden kontrol edildiğinden şüphe yoktur. Bu örgütlerin toplumsallıkla tek ilişkisi canlı bomba bulmakla ilgilidir. Ne FETÖ’nün dinle, ne PKK’nın Kürtle, ne de DAEŞ’in Sünnilikle ilişkisi bundan ötedir.

Kandırdıkları gençler ve onların öldüreceği sivil insanların kanını üst akla satarak var oluyorlar. Bu gerçeği saklamak için de dikkat edin, hepsinde devletlerde olmayan bir medya/piar gücü var. Propaganda makinesi, olup bitenleri toplumsallık, hak/hukuk, demokrasi/özgürlük mücadelesi olarak pazarlamaya çalışmakta.

Bu kötücül plan dünyada pek çok olayda ve ülkede başarılı oldu. Irak, Afganistan, Pakistan, Mısır, Suriye, Libya, Afrika ve Asya’da birçok ülke/toplum böyle dizayn edildi, büyük acılar yaşandı, büyük ölçekte kirli para üst aklın cebine indi.

Bu modern aklın karanlık tarafıdır. Lakin hiçbir kötülük cezasız kalmaz.

Bu model ilk kez Türkiye’de çalışmadı. Gezi’den beri bastıkları her düğme boşa gitti. Önce Gezi’yi el altından tahrik ettiler. Sonra FETÖ ile 17/25 Aralık’ta geldiler, derken 6-7 Ekim ve 22 Temmuz’da PKK ve HDP’yi harekete geçirdiler. Partileri dizayn etmeye kalktılar/ettiler. Ülkenin güçlü olan siyaset ayağını felç etmek istediler. Yüzde 60’lık bloklar kurmaya yeltendiler.

Kendisini araçsallaştıran ve FETÖ’nün sağladığı iftira malzemelerine abanan partiler umarım yaptıklarının bir iktidar mücadelesi değil, vatanı ortadan kaldıracak bir plana payanda olmak olduğunu idrak etmişlerdir.

Derken FETÖ’nün 15 Temmuz darbe/işgal girişimi geldi. Milletten tokadı yedi. Tarihte ilk kez böyle karmaşık, kapsamlı bir plan çalışmıyordu. Büyük şaşkınlık yaşamaları bu nedenle oldu. Hemen ardından yine PKK ve DAEŞ’i üzerimize saldılar. Lakin her başarısız hamlede iyot gibi ortaya çıktıklarını da biliyorlardı.

Saldırılarda öne çıkan örgüt hangisi olursa olsun, hepsi birbirleriyle doğrudan bağlantılı haldeydi. Deşifre olmamış FETÖ’cüler bu örgütlere hâlâ bilgi/destek sağlıyor. Dolayısıyla, FETÖ ile mücadelede işini iyi yapmayan, savsaklayan, idare eden ve korkan kim varsa bu kandan onlar da birinci derecede mesuldürler. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve millet canını dişine takmış bu tarihi Kurtuluş Savaşı’nı verirken, izleyen ve gereğini yapmayanın vay haline! Çünkü bu mücadeleyi millet kazanacak ve dökülen her damla kanın hesabı hukuk çerçevesinde sorulacaktır.

Türkiye’yi ikna etmeye çalıştıkları şey PKK devletidir. Türkiye ve Suriye’yi küçülterek, ondan uydu/terör devletleri çıkararak Ortadoğu’daki menfaatlerine sorgusuz kâhyalık yapacak yapıları inşa etmeye çalışıyorlar. Kürtlerin ve herkesin bu oyunun 1916 Sykes-Picot konseptiyle geçmişte oynandığını bilmeleri lazım. Peki cetvelle çizilip Osmanlı’dan koparılan bu coğrafyalar bugün ne halde? İşte Suriye/Irak ortada. Halklar perişan.

Hem tüm halklar, hem de büyük devletler için güçlü/bütünlüklü Türkiye barışın ve refahın garantisidir. Türkiye ile anlaşmak ve onunla çalışmak herkesin hayrınadır. Meşru olan da budur.

Önceki yöntem çökmüştür. Doğru yöntemi herkese anlatmaya Türkiye hazırdır.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums