Kilisliden Gezici olmaz Figen Kılıçdaroğlu...

  • 28.04.2016 00:00

 CHP Genel Başkanı ve HDP Eşbaşkanı’nın salı günü grup konuşmaları sanki aynı elden çıkmış gibiydi…

Lütfen bu iki şahsın konuşmalarını karşılaştırın; hayretle göreceksiniz ki, cümleler bile neredeyse aynı. 
Şablon yalan ve tezviratlarla Kilisli vatandaşları tahrik edecek ne varsa söylediler. Türkiye DAEŞ’e yardım ediyordu, hastanelerde DAEŞ’li yaralılar tedavi edilirken, Kilisliler ortada kalıyordu. Bir tek DAEŞ’li etkisiz hale getirilmemişti. 
CHP Genel Başkanı Kilislileri devlete değil, hükümete karşı çıkmaya davet ediyordu. Tabii HDP’li de aynı şeyleri tekrarladı; Türkiye DAEŞ’i vurmuyordu, onu koruyordu ve silah yardımı yapıyordu.

(O kadar rahat yalan söylüyorlar ki insan dehşete düşüyor. TSK’nın DAEŞ’e yaptığı son operasyonlarda 870 örgüt üyesi etkisiz hale getirildi. Sadece salı günü ise TSK, DAEŞ rampalarını, sığındıkları üç katlı binayı yerle bir etti ve 13 DAEŞ’li öldürüldü.)

Bunun yanında ortaklaştıkları diğer bir konu, 17/25 Aralık “yolsuzluk” susturucusu takılmış darbe girişimi ve onun devamı olan MİT TIR’larının durdurulmasına dair paralel örgüt argümanlarını canlandırma hamlesiydi.

Cumhuriyet “gazetesi”nin sponsorluğunda düzenlenen alternatif “23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı” resepsiyonundaki o aile fotoğrafını da tabloya ekleyin. 
“Yüzde 60’lık ittifakı” Kurtuluş Tayiz’in yazdığı gibi diriltmeye çalışıyorlar.

HDP, Öcalan’ın yeğeni, MHP Genel Başkanlığı’na aday Sinan Oğan, Can Dündar ve CHP genel başkanı aynı fotoğrafta…

Bir yandan başarısız olan ve yenilen PKK’ya hayat öpücüğü vermek, diğer yandan FETÖ’yle mücadeleyi tavsatmak, öte yandan da yeni bir Gezi ayaklanması yaratmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Tabii buna en büyük engel olarak gördükleri (çok haklılar) Cumhurbaşkanı’nı hedef almaya devam ediyorlar. 
Meclis’te her gün CHP ve HDP’li vekiller Cumhurbaşkanımıza ailesiyle birlikte hakaret etme yarışına girmiş durumdalar ve bu bir taktik.

Aslında halka karşı savaş açmış durumdalar. 
Büyük bir iç işgal girişimiyle karşı karşıyayız; herkes buna göre ciddi/bilinçli/kararlı olmalı. 
Bu bayrağı buraya milletimizi kıble alarak getiren Cumhurbaşkanı’nın verdiği mücadeleye faydamız dokunmuyorsa da, bari zarar vermeyelim.

Yüzyılda bir gelen bir tarihi bağımsızlaşma fırsatını kullanıyoruz. 
Örgütle masayı dayatmaya, paralel örgütle barışı gündeme sokmaya, yeni anayasa ve başkanlığa karşı sureti haktan görünüp alttan çalışan lobilere karşı ayık/uyanık olmak gerekiyor.

Bu kervan hedefine doğru ilerliyor, bunu kimse engelleyemeyecek. Millet iradesine karşı kurulan kumpaslara dâhil olanlar, korkanlar rezil oldu ve olacaklar. 
Mesele hedefe ulaşmamak değil; bu cefakâr milletin bedel ödemesine engel olmak.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums