Terör bize diz çöktürtemez…

  • 15.03.2016 00:00

 Ankara Güvenpark’ta pazar günü yaşanan hain saldırıda ölü sayısı bu yazının yazıldığı saatlerde 37’ye ulaşmıştı. 15’i ağır 56 vatandaşımız ise tedavi altında…

Öncelikle ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Ölü sayısının artmaması için dua ediyoruz. Yüreğimiz kan ağlıyor. Öfkemiz ve isyanımız büyük. 
Hayatı olağan akışından çıkarmak, toplumda dehşet duygusu yaratmak, ülkede bir yönetim boşluğu olduğu zannını üretmek ve tabii ki bunları ihaleyi aldıkları karanlık odaklar adına yapmak. 
Bu Ankara’da kısa zamanda yaşanan üçüncü bombalı saldırı oldu. Ulus’ta 102, Merasim Sokak’ta 29, son olarak da Güvenpark’ta 37 canımızı teröre kurban verdik. 
PKK, Suriye iç savaşını Türkiye’ye taşıma ihalesinde başarısız oldu. Burada Kürt vatandaşlarımıza ayrı bir teşekkür borçluyuz. Kara propagandalara, ağır psikolojik savaşa rağmen, PKK’nın hiçbir çağrısına uymadılar. 
130’u aşkın ayaklanma çağrısı PKK’nın kazdığı çukurlarda eridi gitti. O çukurlara HDP’nin ikiyüzlü taktikleri de gömüldü. PKK HDP’lileşeceğine, HDP PKK’lılaştı. Canlı bombaların cenazesine giden, Meclis kürsüsünü PKK’nın propagandası için suiistimal eden zihniyet çöktü. 
Bu saldırılar, aslında bu çöküşü telafi etmenin telaşından kaynaklanıyor. Ümitsizce, bir cesedi canladırmanın peşindeler. Ama onlara en büyük cezayı bu toplum verdi ve verecek. 94 bin nüfuslu Nusaybin halkının 90 bini, kendilerini PKK’ya canlı kalkan olarak kullandırtmamak adına ilçeyi terk etti, güvenlik güçleri ile PKK’yı baş başa bıraktı. 
Bizlere düşen görev de PKK’nın gazabına uğramış Kürt vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, onları kucaklamak ve asla incitmemektir. Terörün amacı halkları birbirine düşürmektir. 
İçişleri Bakanı Efkan Ala, yılbaşından itibaren 18 bombalı eylemi ve üç bombalı aracı engellediklerini açıklamıştı. Yılbaşında Ankara’yı kana bulayacak iki ayrı eylem hazırlığındaki canlı bombalar da etkisiz hale getirilmişti. 
Şüphesiz bu tür hain saldırıları yüzde yüz önlemek için devlet elinden geleni yapmalı. Varsa bir eksik giderilmeli. Nitekim İçişleri Bakanlığı sayısız önlem, genelge ve talimatla güvenlik ve istihbarat örgütlerimizle koordineli çalışıyor. 
Güneydoğu’dan bomba düzeneğiyle yüklenmiş, kendini patlatacak kadar nefretle dolu canlı bombaları taşıyan lüks araçları tespit etmenin zorluğu ortada. 
Görülmemiş bir saldırı altındayız. PKK birçok radikal sol örgütle birleşti. Paralel Örgüt’ün desteğini aldı. DHKP-C bir yandan, DAEŞ ve Muhaberat diğer taraftan, arkalarına aldıkları malum devletlerin desteği ile Türkiye’ye savaş açmış durumdalar. 
Yeni Türkiye’nin doğumunu önlemek, terörle kürtaj yapmak istiyorlar. 
Çanakkale ruhuyla bu hain işgal denemesine karşı topyekün durmak dışında bir seçeneğimiz yok. Bu kavgayı çok iyi veren bir Cumhurbaşkanı’na, Başbakan’a ve kadrolara sahibiz. Böyle bir duruma 2001 durumunda yakalanmış olmayı tahayyül dahi edemiyorum. 
Fransa’yı birkaç saldırıyla teslim aldılar. 
Bizi asla yıldıramayacaklar. 
Bilakis daha da kenetleneceğiz. 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums