'Ajans' kime bağlı?

  • 15.05.2019 00:00

 Muhalefetin İstanbul adayının seçim sloganlarının FETÖ üretimi olması kimseyi şaşırtmıyor mu? Sufleyi veren kuşkusuz İmamoğlu’nun çalıştığı Ajans ama bu Ajans niye sürekli FETÖ çağrışımlı slogan üretip görüntü servis ediyor? Farkında mı değiller yoksa geride özellikle mi FETÖ imzası bırakmak istiyorlar?

15 Temmuz darbe girişiminin parolası olan “Yurtta sulh, cihanda sulh” sözlerini, 17-25 Aralık Yargı darbesinin “Her şey güzel olacak” sloganını kim üfledi İmamoğlu’nun kulağına? Ajans, İmamoğlu’na Kuleli’yi arkasına aldırtarak neyin mesajını vermek istedi?

“Darbe” desen değil ucuz kaçıyor, “tehdit” desen fazlasıyla bayat. İmamoğlu farkında mı emin değilim ama “Ajans” hiç de İmamoğlu’na bağlı görünmüyor. Bu yüzden, İmamoğlu’nun “Ajans”ın komutlarını yerine getirirken dikkatli olması gerekir. Bir anda kendisini Guadio gibi manasız bir darbe prodüksiyonun tam ortasında bulabilir ki, buna hiç gerek yok.

Tabii “Millet ittifakı” üyesi muhalefet partilerinin bu uyarılara kulak asmadığının farkındayız; uzun süredir muhalefetin siyasi sloganları aslında FETÖ mutfağında üretiliyor. Parti yöneticilerinin, sözcülerinin dili, sözü, sloganı ve aklı aynı; Pensilvanya damgalı.

Medya da CHP’den daha çok FETÖ’nün kontrolünde, süreci onlar yönetiyor. Yabancı yayın kuruluşlarının işlerini güçlerini bırakıp bütün güçlerini Türkiye’ye yığmaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef almaları da hâlâ anlaşılmış değil. Yerli ve yabancı medya kuruluşları, AK Parti ve Erdoğan nefretiyle toplumun bir kesiminin gözünü iyice kör etmiş durumda.

Ne var ki milletin büyük bir kesimi bu algı operasyonlarından o kadar da etkilenmiyor. İstanbullu seçmen “İmamoğlu mu, Binali Yıldırım mı” kıyaslamasını düşünmeye bile gerek duymadan tercihini yapacaktır. FETÖ aklıyla, sloganıyla, belki de doğrudan adayıyla İstanbul’da iktidar olmak isteyebilir. Ama seçim sandığında bunun nafile bir girişim olduğunu anlayacaklardır.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums