Kemal Kılıçdaroğlu’nu götürecek dip dalgası

  • 20.02.2019 00:00

 Bu saçmalığı ilanihaye sürdürmek mümkün değil. Evet, CHP’deki Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminden bahsediyorum. Partiyi Pensilvanya ve Kandil ortaklığıyla daha ne kadar yönetebilirler? Toplumsal muhalefeti derleyip toparlayıp direkt Pensilvanya’ya bağlamanın CHP’ye bir faturası olmayacak mı? Böyle mi sanıyorlar?

Sosyal ve siyasal süreçlerin de bir başlangıç, gelişim ve sonuç aşamaları vardır. Kemal Kılıçdaroğlu CHP’si, yeni bir seçimin eşiğinde imkan ve olanaklarını iyice tüketmiş ve “sonuç” aşamasına doğru ilerlemektedir. Bu yüzden DSP’yi tartışmaya, konuşmaya başladık. Bu yüzden CHP yönetimini DSP korkusu sarmış durumda.

AK Parti’yi geriletmek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmek için oluşturdukları ahlaksız ittifak -Pensilvanya ve Kandil ortak seçim işbirliği- 31 Mart gecesi bırakalım “Cumhur ittifakı”na zarar vermeyi, Kemal Kılıçdaroğlu CHP’sinin sonunu getirecek. CHP’den DSP’ye doğru başlayan geçişler, işte bu yeni döneme işaret ediyor. CHP’de engellenen Muharrem İnce dönüşümü, partiyi komple bir çöküşe doğru sürüklemeye başladı. DSP, yeni cazibe merkezi olarak öne çıkmaya başladı. CHP’nin önde gelen yöneticilerinin tek tek Kılıçdaroğlu’na şerh düşmesi, itiraz ve eleştirilerini kayda geçirmeleri seçim sonrası için şimdiden pozisyon aldıklarını gösteriyor.

Çoğu siyaset cambazı olan bu isimler, Kılıçdaroğlu’nu götürecek dip dalgayı şimdiden sezmiş durumda ve alttan alta buna göre pozisyon almaya başladılar bile.

Kemal Kılıçdaroğlu CHP’sinin muhalefet etme, seçim kazanma derdinin olmadığı zaten çoktan ortaya çıkmış durumda. Toplumsal muhalefet, CHP ile olmadığı anlaşıldığı için kendisine yeni siyasi mecralar aramaya başladı.

CHP’den DSP’ye doğru akışın altındaki en temel sebep budur.

Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün kaset darbesiyle CHP’nin başına geçirilen bir isim. Bu darbeyle toplumsal muhalefeti, Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden doğrudan ABD himayesindeki Pensilvanya’ya bağladılar. Yine bu darbe sayesinde CHP’yi Kandil’in ortağı haline getirdiler. CHP artık bunu taşıyamayacak hale gelmiştir. DSP’nin yeniden doğuşunun, siyaset sahnesine çıkışının arkasında bu gerçekler yatıyor.

Kılıçdaroğlu ve yanındaki aktörlerin, seçimlerden sonra etki güçlerini kaybederek siyaset sahnesinden silinmeleri çok uzak bir ihtimal değil. O çok popüler ifadeyle; çanlar şimdi Kemal Bey için çalıyor!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums