İnce, dolar operasyonundan haberdar mıydı?

  • 18.08.2018 00:00

 Sosyal medyada günlerdir Muharrem İnce’nin önce paylaşıp sonra sildiği bir video tartışılıyor. Görüntülerde İnce’nin “Erdoğan seçilirse dolar 8-10 lira olacak; ben seçilirsem dolar yükselmeyecek” ifadeleri yer alıyor. Tabii, İnce’nin seçim kampanyası sırasında yaptığı bu konuşmayı yeniden paylaştıktan sonra neden silme ihtiyacı duyduğu merak ediliyor?

İnce, o videoyu neden kaldırma gereği duydu? Elbette dolar operasyonu başarısız olduğu için İnce de paylaştığı o videoyu kaldırmak zorunda kaldı. İnce ’nin paylaştığı konuşma kapalı kapılar ardında ABD’yle yapılan işbirliğini de gözler önüne seriyor. Hani kendisini arayan o Amerikalılar var ya, işte onlar her kimse İnce ile aralarında var olan ilişki iyice deşifre oldu, açığa çıktı.

Demek ki, 24 Haziran sonrası Erdoğan’a ve Türkiye’ye karşı izlenecek yol haritasını ana muhalefet partisinin cumhurbaşkanı adayı az çok biliyor. ABD’yi yönlendiren güçler, dolar operasyonu konusunda İnce’yi de önceden bilgilendirmiş. Türkiye ’ye yönelik dolar kumpasından İnce de haberdarmış! Bu operasyonun geleceğini önceden biliyormuş. Daha ne olsun?

Muharrem İnce’yi ele veren bizzat kendi konuşması; bunu fark ettiği için de o görüntüleri çabucak silme gereği duymuş.

Muharrem İnce, bundan sonra ağzıyla kuş tutsa “yerli” ve “milli” olduğuna kimseyi inandıramaz. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan iyi mi, yoksa kötü mü tartışması artık lüzumsuzdur. ABD’nin dümen suyundan çıkmayan biri nerede olursa olsun -isterse CHP’nin başında- o sadece ABD’ye, küresel güçlere hizmet eder, kendi partisine veya ülkesine değil.

ABD’YE SİNCAR MESAJI

TSK ve MİT tarafından 15 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilen müşterek bir operasyonda PKK’nın lider kadrosu içinde yer alan ve aynı zamanda Sincar sorumlusu olan Zeki Şengali kod isimli İsmail Özden öldürüldü. TSK’nın paylaştığı görüntülerde Şengali’nin havadan nokta atışıyla öldürüldüğü görülüyor.

Bu suikastın terör örgütü üzerindeki psikolojik etkisi büyük olacaktır. Terörle mücadelede psikolojik üstünlük kesinlikle güvenlik güçlerindedir. Fakat bu suikast ile asıl mesaj Kandil’den daha sanki ABD ’ye verilmiş gibi. ABD ile Türkiye arasında yaşanan gerilimin asıl kaynağı Ankara’nın Suriye ve Irak politikasından vazgeçmemesidir. Ankara, Sincar’da terör örgütünü hedef olarak Suriye ve Irak politikasındaki kararlılığının altını tekrar çizme gereği duymuştur. ABD’nin Ankara’yı doğru okumak zorunda olduğunu gösteren bundan daha açık bir mesaj olamaz herhalde!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums