CHP’nin istikameti Kuzey Irak modelidir

  • 15.06.2018 00:00

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisi adına seçim çalışması yapmak yerine vaktini daha çok HDP ve Demirtaş’a ayırmaya tercih ediyor. Seçim yarışının adaletsiz koşullarda gerçekleştiğini savunan Kılıçdaroğlu, Demirtaş’ı kast ederek “bir adayın elleri kolları bağlı, tutuklu, böyle adalet mi olur” dedi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de dün çıktığı televizyon programında, İnce’nin seçildiği takdirde tutuklu Demirtaş’ı başkan yardımcısı olarak atayabileceğine ilişkin hikayeler anlatıyordu. Muharrem İnce de hafta başı Diyarbakır’da miting yaparak Demirtaş’ı bol bol alkışlatmıştı.

CHP’nin HDP ve Demirtaş sevgisinin arkasında aslında ABD var. CHP İzmir eski Milletvekili Canan Arıtman, partisinin seçim beyannamesini değerlendirirken (Güneydoğu’ya özerklik başlığını) boşuna “ABD ve PKK’nın taleplerini karşılayan bir metin” demedi. CHP, Güneydoğu konusunda ABD ne istiyorsa onu yapıyor. PKK’ya özerklik noktasına gelmesi de bu ilişkiyle bağlantılı.

CHP-ABD ilişkisi tamamen FETÖ üzerinden kurulan bir ilişki. Zira bugünkü CHP’yi dizayn eden FETÖ yapılanmasıdır. Kemal Kılıçdaroğlu’nu genel başkanlığa getiren, parti yönetimini seçen, hatta ve hatta Muharrem İnce’yi Kemal Kılıçdaroğlu’na alternatif olarak hazırlayan güç de FETÖ’den başkası değil.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’nin aşırı acıklı HDP ve Demirtaş sevgisi işte bu güdümlü ilişkiden kaynaklanıyor.

CHP’nin seçim beyannamesinde Güneydoğu’ya Kuzey Irak modeli çözüm önermesi, CHP-HDP yakınlaşmasının arka planında ABD’nin bulunduğunu da net olarak ortaya koyuyor. CHP’li yöneticilerin, seçilmeleri halinde Demirtaş’ı “başkan yardımcısı” yapabileceklerini dile getirmesi de, Kuzey Irak modelinin kafalarında netleştiğini gösteriyor.

CHP’nin istikameti Kuzey Irak modelidir. ABD-FETÖ-CHP-PKK ortaklığıyla, Türkiye’yi böyle bir noktaya taşımak istiyorlar. İşe olur kısmından yola çıkarak başlıyorlar tabii. Cumhurbaşkanlığını kazanmayı hâlâ gözleri kesmiyor. AK Parti’nin Meclis’teki çoğunluğunu kaybetmesi daha gerçekçi bir hedef. Muhalefet, HDP ve Demirtaş’ı öne çıkarak 24 Haziran’ı ikinci bir 7 Haziran’a çevirmeyi umuyor. Şimdilik HDP’nin barajı aşması ve AK Parti’nin Meclis’te çoğunluğu sağlayamaması da kâfi. 7 Haziran’dakine benzer bir Meclis tablosunun çıkması muhalefeti tatmin eder.

Ne söylediklerine bakmayın; muhalefet diye yan yana gelen bu parti ve adayların hedefi, Türkiye’yi ABD’nin isteği doğrultusunda Kuzey Irak’takine benzer bir ülkeye dönüştürmektir. Bu gücü elde etmek için de meydanlarda olmadık yalan ve demagojiyle milleti aldatmaya çalışıyorlar. Bol keseden devletin parasını saçmaları da bundan. “Yıkım ekibi” ismini hak ettiler. Milletten alacakları yetkiyi sadece bu ülkeyi yıkmak için kullanacaklar, başka bir şey için değil.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums