Seçim sonrasına hazırlık yapıyorlar

  • 11.06.2018 00:00

 Kadıköy’de provokatör grupların polisle karşı karşıya geldiği olaylar muhalefetin şimdiden sokakları seçim sonrası için ısıtmaya başladığını gösteriyor. Gezici takımını yeniden yüklemeye başladılar.

Sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun CHP sokakları kışkırtmayı sürdürecek. Bundan sonra CHP, Türkiye’yi toplumsal-siyasal bir kaosun içine sürüklemek için elinden gelen her şeyi yapacak. ABD’nin verdiği bu göreve Muharrem İnce’nin de gönüllü yazıldığı anlaşılıyor.

CHP’de zaten uzun süredir bu yönde ciddi bir hazırlık var. “Partiyi yenileme” adı altında CHP’nin teşkilat yapısı, sokak çatışmalarına göre dizayn edildi. İstanbul İl Yönetimi’nin, marjinal sol örgütlerle bağlantılı isimlerden oluşturulması tesadüf değil. Kadıköy’de çıkan son olayların arkasında da CHP’li il teşkilatı, bazı vekiller ve sol örgütleri yönlendiren güçler bulunmakta.

İstanbul dışında büyük olaylar çıkarma kapasiteleri de aslında yok. Bu nedenle İstanbul’a yükleniyorlar. İstanbul’da da olayların çıktığı merkezler ise CHP’nin yoğun olduğu Kadıköy, Beşiktaş vb. yerler.

İkinci bir Gezi kalkışmasını ortaya çıkarmaları ise mümkün değil. Sürekli bunun için tırmalayacaklar. Ancak “İkinci Gezi” bir hayal olarak kalacak. Gezi, devlet içindeki bir grubun desteği sonucu gelişmişti. Bu kalkışmayı organize eden ise Batılı istihbarat güçleriydi.

Devlet içindeki kripto FETÖ’cülerin varlığı tümden sıfırlanmış olmasa da bugün artık ne darbe yapacak güçleri, ne büyük kalkışmalar örgütleyecek kabiliyetleri kaldı. Bazı provokasyonlar yapabilirler en çok. Bu yüzden sokakları tahrik etme görevini doğrudan CHP üstlenmiş durumda. CHP yöneticileri de kendilerine verilen bu görevi yerine getirmeye istekli görünüyor. Sokak çetelerinin Kadıköy’de çıkardığı olayları desteklemek için Muharrem İnce’nin gece yarısı olay yerine gitmesi de bunu açıkça gösteriyor.

Şuna hazır olalım: 24 Haziran sonrası sokaklar üzerinden kamuoyu sürekli huzursuz edilecek, tansiyon yükseltilecek ve Erdoğan’ın diken üzerinde olması sağlanacak. ABD, bu taktiği 2013’ten beri Erdoğan’a karşı kullanıyor. Milleti yormak, bıktırmak, yıldırmak istiyorlar. Bu sinsi işi açıkça üstlenen parti de CHP’dir.

Batı sistemi terör örgütleriyle, ekonomik saldırılarla, sokakları hareketlendirerek Türkiye’yi yormaya devam edecek. Ancak Türkiye her zamankinden çok daha güçlü durumda. Seçim sandığından Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın kesin zaferi çıkarsa, Batı’nın içerideki hâkimiyeti büyük darbe alacak. Yeni yönetim kesin bir temizlik, tasfiye ve yeniden yapılanma sürecine gidecek. Batı’nın içerideki uzantıları temizlenecek. Ve emin olun kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak. Sokakları kışkırtan her kim olursa olsun bunun cezasını çekecek. Artık eskisi gibi terör örgütleriyle iç içe siyaset yapma, sokakları kışkırtma, provokatörlük mümkün değil. Bunu en iyi sokakları kışkırtan CHP’nin provokatör yöneticileri anlayacak. Tabii, 24 Haziran’dan sonra!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums