Kalpaklı Fetullahçılar…

  • 9.02.2018 00:00

 Bu sıralar sosyal medyadaki en popüler sahte hesapları kalpaklı Atatürk fotoğrafları süslüyor. Fetullahçı hesapların büyük çoğunluğu Atatürk’ün kalpaklı resimlerini kullanıyor. Profillerine takkeli Fetullah fotoğrafları koyamadıkları için Atatürk’ü tercih ediyorlar.

Sadece trol hesaplar değil elbette; medyada Atatürkçülük kasanların büyük çoğunluğu da FETÖ’cülerden oluşuyor. Atatürk kazağı giyip boy gösterenlere, her programda Nutuk’tan pasajlar aktaran programcılara dikkatli bakarsanız FETÖ’ye çalıştıklarını rahatlıkla görebilirsiniz.

Tabii, burada amaç Türk kamuoyunu ve siyasetini manipüle etmek. Topluma ulaşamazsanız onun siyasi tercihlerini de yönlendiremezsiniz. Bunu biliyorlar.

Fetullahçı projenin asıl önemi değişik siyasal grupların liderliğini ele geçirmekten kaynaklanıyor. Kemalistlerin, solcuların, Alevilerin, İslamcıların, Kürtçülerin içinde bu kadar çok FETÖ sempatizanının ortaya çıkması bu projeyle ilgili. FETÖ sadece devlete değil, topluma da sızan tehlikeli bir örgüt. Polise, askere, yargıya, bürokrasiye sızdıkları gibi siyasi partilere, STK’lara ve medyaya da sızdılar.

En fazla başarılı oldukları yer ise Atatürkçü kesim oldu. CHP yönetimini bir kere ele geçirince alta doğru yayılmasını bildiler. Laikçi ulusalcılığı bunlar çekip çeviriyor. Kalpaklı Fetullahçılık en çok laikçi ulusalcılar arasında kendine yer buldu. Erdoğan düşmanlığı en fazla bu kesim içinde taban buldu. FETÖ, bu grup üzerinde kesin bir zafer kazanmış durumda. Erdoğan düşmanlığıyla gözleri kör olmuş, ne vatan, ne millet umurlarında.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce için dile getirdiği “Ülkeyi altın tepside Pensilvanya’ya sunma niyetindeler” sözleri, çok önemli bir gerçeğe işaret etmekte. CHP’nin başındaki bu iki isim Pensilvanya ne diyorsa onu diyor, onu yapıyor. Hem de herkesin gözleri önünde. Yanlışlıkla seçimleri kazansalar ülkeyi doğrudan Pensilvanya’daki şarlatana bağlayacaklar.

İnanılır gibi değil ama maalesef gerçek bu. Kalpaklı Fetullahçılığın etkilediği CHP seçmeni güne Erdoğan nefretiyle başlıyor. “Tayyip” aşağı, “Tayyip” yukarı! Ayağına taş deyse Erdoğan’dan biliyor. Erdoğan’ı hayatlarından çıkarırsanız varoluşlarıyla ilgili bunalıma girip, yaşamlarının anlamını kaybederler.

Pensilvanya’nın elinde oyuncak olmuşlar ama bunun da farkında değiller; acı olan, kendilerini ülkenin en akıllı, en seçkin sınıfı, insanı sanmaları! Yazık, çok yazık!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums