İsrail’e Osmanlı tokadı

  • 18.05.2018 00:00

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gazze’de Filistinlileri katleden İsrail’i hedef alan sert açıklamaları dışarıda ve içeride yankı uyandırdı. İslam dünyası, ABD ve İsrail’in bu dizginsiz katliamlarını Türkiye’den başka hiçbir ülkenin durduramayacağını biliyor. Erdoğan’ın İsrail’e karşı kararlı duruşu, direnci Müslümanlara umut oluyor.

İsrail, Erdoğan olmasa Filistin’in kendisi için dikensiz gül bahçesine dönüşeceğini bildiğinden alttan alta, içerideki işbirlikçileriyle Erdoğan’ı ölümle tehdit etmeye çalışıyor. Muharrem İnce’nin Erdoğan için “Sonu Özal gibi olur, Özal gibi gidecek” yönündeki sözleri kuşkusuz açık bir tehdittir.

İsrail de umudunu Erdoğan’ın gitmesine bağlamış durumda. FETÖ ve PKK’yı kullanarak Erdoğan’ı devirmeye kalktılar. 15 Temmuz’da Erdoğan’ı darbeyle ortadan kaldırmayı da denediler. Şimdi de seçimlere müdahale ederek Erdoğan’ı devre dışı bırakmaya uğraşıyorlar. Türkiye’deki her hareketin arkasında Siyonistlerin parmağı vardır.

Bu şebeke, Erdoğan’ı devre dışı bırakmak için hiçbir sınır tanımaz; “İsrail bir terör devletidir” diyen Türkiye Cumhurbaşkanı’na açık veya örtülü her yöntemle saldıracaklar. Medyayla, siyasetle, suikastla Erdoğan’ın üzerine gelmeye devam edecekler. Abdülhamid’i de aynı şekilde hedef almadılar mı? Kaç nesildir süren Abdülhamid düşmanlığının arkasında bunlar vardır.

Gazze’deki İsrail katliamı karşısında dünyayı ayağa kaldıran Erdoğan’a karşı da büyük öfke duyuyorlar. Şu bilinmeli ki Siyonist çete en çok Türkiye’de etkilidir. Erdoğan’ın karşısına çıkarılan sözde muhalif figürleri de bu şebeke yönlendiriyor. Türkiye’yi İsrail’in arka bahçesi olmaktan Erdoğan çıkardı. Bu yüzden kontrolü kaybetmiş kuduz köpek gibi her yerden Erdoğan’ı hedef alıyorlar.

Türkiye, bu Siyonist şebekenin operasyon yaptığı 90’lar Türkiye’si değil. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’nin yükselişini durduramazlar. Erdoğan, İsrail’e bugün tarihin en büyük tokadını vuracak. Yenikapı’da toplanan milyonlar, İsrail’e Osmanlı tokadının ne olduğunu bir kez daha gösterecekler.

Bu mitingi günlerdir küçümseyerek gözden düşürmeye çalışan “muhalifler”e de kulak asmayın; bu mitingden dolayı muhalefet de Erdoğan’a saldıracak. Ama Erdoğan’ın milyonlarca insanı, bütün Türkiye’yi İsrail’e karşı ayaklandırmasını engelleyemeyecekler. O günler geride kaldı.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums