CHP’nin terör örgütleri listesinde PYD yok

  • 5.02.2018 00:00

 ABD’nin sağladığı füze sistemleriyle Türk askerini şehit eden terör örgütü PYD/PKK’ya “terörist” diyemeyen bir ana muhalefet partisine sahibiz. CHP, şu ana kadar ne Türkiye’nin toprak bütünlüğünü hedef alan ABD’ye, ne de askerimizi ve vatandaşlarımızı şehit eden PKK/PYD’ye ciddi bir tepki gösterebildi.

Türkiye’nin en büyük sorunu işte teröre “terör” diyemeyen bu ana muhalefet partisi ve etrafında toplanan iş dünyası, medya, akademi ve sivil toplum kuruluşlarıdır.

Türk askeri, PKK/PYD’ye karşı cephede ölümüne mücadele ederken CHP, sırtını ABD’ye yaslayarak terör örgütünün siyasi uzantısı olan çevrelerle kol kola hareket etmekte; partinin genel başkanı ve yardımcıları, Türkiye’nin şehirlerine roket yağdıran, vatandaşlarımızı katleden bu terör şebekesini aklamaya çalışmaktadır.

ABD, Ankara’nın Zeytin Dalı Harekatı’yla üzerine gittiği terör örgütü PYD’yi kurtarmak için CHP’yi harekete geçirdi. Pentagon’un ana muhalefet partisi içindeki ağır topları, Afrin operasyonunu durdurmak ve Ankara’nın bu operasyondaki kararlılığını kırmak için terör örgütünü ‘meşru’, ‘masum’ bir kurtuluş örgütü gibi göstermeye çalışıyorlar.

Selin Sayek Böke’nin “PYD’ye terör örgütü diyemem” ifadesi de bu çerçevede anlaşılmalı. CHP yöneticilerinin yaptığı açıklamalar Türkiye’yi suçlu, terör örgütünü ise masum gösterir niteliktedir. ABD, Türkiye’ye kabul ettiremediği PYD terör örgütünü, CHP’ye kabul ettirmiş durumda.

Fakat bu durum tek başına ABD’nin beklentisini karşılamaktan uzaktır. CHP’nin PYD’yi “meşru” görmesi ABD’nin işini görmeye yetmez. ABD’nin telaşı, PYD’nin üzerine giden Ankara’yı durdurmamaktan kaynaklanıyor.

Ankara, PKK/PYD’yi içeride ve dışarıda bitirme kararlılığına sahip. Türkiye, Zeytin Dalı Harekatı’yla Suriye’nin kuzeyindeki terör devleti rüyalarını şimdiden mezara gömdü. Bu durum ABD’yi son derece rahatsız ediyor. Pentagon’un 40 yıldır üzerinde çalıştığı PKK/PYD projesi neredeyse çöpe gidecek. Bu gidişatı durdurabilmek için CHP’yi devreye koydular.

Türkiye, güney sınırlarımızda kurulmak istenen PKK/PYD devletini adım adım imha edip dağıtıyor. Zeytin Dalı, topraklarını genişletme operasyonu değil, bir vatan müdafaasıdır. İçeride ve dışarıda Türkiye’nin toprak bütünlüğünü tehdit eden terör odakları tek tek imha edilecektir. Zeytin Dalı, CHP’ye rağmen genişleyerek devam edecektir.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums