Sanat dünyamızın foyası ortaya çıktı

  • 24.01.2018 00:00

 Alaska’daki depreme üzülen, dualar eden yurdum sanatçısı, konu vatan evlatlarını katleden bir terör şebekesine gelince ölü taklidi yapıyor. Biri, ikisi değil, şarkıcısından komedyenine, starına kadar çoğu böyle. Konu PKK olunca nedense susmayı tercih ediyorlar.

Her konuda konuşan, duyarlılık kasan, genelde de verdikleri mesajlarla devleti hedefe koyan bu sanatçılarımız, ülkenin güvenliği ve huzuru için başlatılan Afrin operasyonu karşısında suskunluğa büründü.

Yurdum sanatçısının ekseriyetinde görülen bu suskunluk aynı zamanda foyalarının meydana çıkmasını da sağlıyor. Saklanırken kendilerini ele veriyorlar; susarken açık açık kendilerini deşifre ediyorlar. Hangi güçtür böyle yurdum sanatçısını susturan? PKK, PYD, YPG, HDP konusunda yurdum sanatçısı neden devletinin ve milletinin yanında duramıyor? Nasıl bir güç dengesi var ki sanat piyasasında insanı devlete ve millete karşı bir duruşa zorluyor? Demek ki sanatçıların karar alırken başını çevirip baktıkları yer devlet ve millet değil, başka bir güç ağı!

O şebekenin bu ülkeyi yıllardır içeriden demir ağlar gibi ördüğünü, kuşattığını görüyoruz. Bu ülkenin kaynaklarıyla semirenler, servet sahibi olanlar konu devlete ve millete gelince sırtını nasıl olur da böyle nankörce dönebilir? Bu sanatçı şebekesinin arkasındaki ağı iyi irdelemek gerekiyor; bu sanatçıları palazlandıranlar aynı zamanda bu kişileri kontrol ediyor. Hangi konuda konuşup konuşmayacaklarını bu güç ağı belirliyor. Tabii, hangi konuda susacaklarına da…

Devletin bekası konusunda susan ama “savaşa hayır” adı altında teröre destek veren sanatçıların foyası ortaya çıkmıştır. Arada bir “Atatürk”lü paylaşımlarla da milleti kandıramaz, kendilerini gizleyemezler. Devletin bekasına kastedenlerle aynı dili konuşuyorlar. Neye ve kime hizmet ettikleri de artık tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmış durumda. Bu ülkeden, bu milletten, bu devletten yana olmadıklarını artık biliyoruz. Yerli ve milli sanatçılarımızı elbette tenzih ederiz. Bu eleştirilerin hedefinde sanatçı kılıklı gayrimilli unsurlar var.

Sanat dünyası böyle, peki medya dünyası farklı mı?

Cumhuriyet, Birgün ve Evrensel gazetesinin Afrin yayınları utanç verici. Dünyanın hiçbir yerinde terör örgütlerini bu kadar açık ve rahatça savunan medya yok. PKK’nın algı operasyonu bu yayın organları ve çalışanları yapmakta. FETÖ’cülerle beraber terör örgütünün propagandasını yapıyorlar. Amerika’da olsa hepsinin başına nelerin geleceğini söylemeye gerek yok elbette; bu cesareti devletin ve milletin yüce gönüllülüğünden, adaletinden alıyorlar. Ancak bunun da bir sınırı var. Sosyal medyada terör örgütü propagandası yapanlara yönelik dün kapsamlı bir operasyon yapıldı. 5. Kol vazifesi görenlerin kimliğine bakılmaksızın gereği yapılmalıdır. Unutmayalım, acırsak acınacak hale geliriz.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums