Kudüs’ten sonra Kürdistan

  • 12.01.2018 00:00

 ABD Savunma Bakanlığı ve CIA, Suriye’nin kuzeyinde PKK/PYD’den müteşekkil “Sınır muhafızları” adını verdikleri bir terör ordusu kuruyor. Kandil, bu oluşumun adını şimdiden “Kuzey ordusu” koydu.

Anadolu Ajansı’nın “ABD ile PKK/PYD’den ordu hazırlığı” başlığıyla geçtiği özel haber, medyada yeterince dikkat çekmedi. Ancak ABD ile PKK ortaklığının geldiği noktayı deşifre etmesi bakımından söz konusu haber son derece önemli. Haberde geçen ayrıntılara tekrar dikkat çekmek isterim.

Pentagon ve CIA, Kandil’den gelen teröristlerle birlikte -yani PKK’yla beraber- Suriye’nin kuzeyindeki teröristler için bir eğitim programı başlattı. İlk safhada 400 terörist Haseke’nin güneyindeki Sabahu’l Hayır kampı ile Halep’in doğusunda Fırat Nehri üzerindeki Tışrin Barajı yakınlarında eğitildi. Şuraya dikkat: CIA eğitmenleri teorik ve teknik bilgiler sağlarken, Pentagon’un hava indirme birimleri ile özel kuvvetleri, Kandil’den gelen teröristlerle beraber eğitime alınan militanlara ortak silahlı eğitim verdi. Eğitilen bu teröristler bölgedeki ABD Özel Kuvvetleri ile birlikte ortak operasyonlara katılıyor. PKK’nın “Kuzey ordusu” adını verdiği bu “Özel birlikler”, örgütün düzenli orduya geçişi için bir temel teşkil ediyor. ABD’nin gönderdiği 4 bin TIR dolusu silah ve mühimmatın yanı sıra PKK/PYD’ye askeri teknoloji de veriliyor.

CIA ve Pentagon, PKK/PYD’nin muhabere alt yapısını yeniden oluşturmuş; örgüte dinleme istasyonu ve sinyal istihbarat ekipmanları transfer etmiş. Bu ekipmanların eğitimi de ABD’li uzmanlar tarafından veriliyor. Son olarak; Pentagon ve CIA’nin eğitip donattığı bu “Kuzey ordusu”, Türkiye sınırına yakın bölgelere yerleştiriliyor. Bu bilgiler, ABD Savunma Bakanlığı ve CIA’in, Türkiye’ye karşı bir terör ordusu hazırlayıp donattığını yeterli açıklıkta gösteriyor.

ABD’nin Ortadoğu ve Suriye’ye konumlanma sebebi kesinlikle “terörle mücadele” değil. ABD’nin öncülüğünü yaptığı Batılı koalisyonun amacı, İslam coğrafyasını bölüp parçalamak, sonsuz bir kan deryasına boğmaktır. Artık herkes biliyor ki, ABD, Ortadoğu’ya DEAŞ ve PKK türü örgütleri icat ederek giriş vizesi aldı; bu kanlı oyuna çanak tutan ise işbirlikçi Müslüman yöneticiler oldu; bu işbirlikçiler olmasaydı ne ABD ve Avrupa bu kadar pervasızca hareket edebilirdi. İslam dünyasının dağılmışlığı, zayıflığı Batı sistemini yönlendiren Kabalist ve Evangelist güçlere cesaret veriyor. Türkiye’nin şimdilik engel olduğu Kudüs kararı, İslam dünyasına yönelik yeni bir Haçlı seferi anlamına geliyor. Kudüs’ü aldıktan sonra sıra “Kürdistan”a gelecek.

Görüldüğü gibi ABD’nin hazırlıkları tam hızıyla sürüyor. Amerika’da son 40 yılda değişen yönetici sayısını kimse hatırlamaz bile; ABD’de değişmeyen ve sistematik olarak devam eden tek politika Kudüs’ü Müslümanların elinden alıp, Ortadoğu’nun kalbine ikinci İsrail’i, yani Kürdistan’ı saplamaktır.

FETÖ ve PKK, bu planın taşeronluğunu yapmak için kurulup geliştirildi. İçeride pek çok siyasi parti ve siyasetçi bu büyük plan için hazırlanıp yetiştirildi. Bu planın önündeki en büyük engel Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğidir. 2019’a seçimlerine doğru bu “engel”i ortadan kaldırmaya çalışacaklar. Herkesin rolü bu plana göredir. Batı sistemi, yüz yıldır bu planı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bunun için öyle birkaç tane de değil, ülkenin kalbine yüzlerce yerli Lawrence yerleştirildi. Bu Lawrence’ları Kürtlerin, İslamcıların, beyaz Türklerin, Alevilerin içine yerleştirdiler. Türkiye, yıllardır bu büyük yıkım planına hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı düşürmeyi başarırlarsa Türkiye hızla toprak kaybetmeye, devlet çökmeye başlayacak. Pentagon, CIA ve diğer Batılı devletlerin işte yanı başımızda bulunma sebebi tam olarak budur!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums