Siz adam asmasını iyi bilirsiniz!

  • 6.02.2017 00:00

 Sinsi, çapsız, hain, fırsatçı, yalancı, iftiracı…

Daha birçok özelliği sıralanabilir.

Bu listeyi daha da uzatabiliriz.

“Kasetçi”, “komplocu”, “çarkçı”, “maskeli”, “ikiyüzlü” gibi…

Ömrü boyunca “mert”, “dürüst”, “namuslu” vb. sıfatlarla anılamayacak.

Yabancı devletlerle, gizli servislerle, terör örgütleriyle iş tutan bir siyasinin hayırla anılması, iyilikle, güzellikle yad edilmesi mümkün değil. Kendi devletinin, kendi milletinin yanında durmayanı tarih ancak “hainler sayfası”na kaydeder. Tarihte işgal edeceği yer, bundan fazlası değil Kemal Kılıçdaroğlu’nun.

Son yediği halt dünkü genişletilmiş grup toplantısında idam tehditleri savurması oldu. Yağlı urgandan bahsetti, “senin boynuna neyi takacağımı biliyorum” diyerek Türk medyasının yüz akı, özgür, cesur haberciliğin ve milli yayıncılığın adresi A-Haber ve ATV – Sabah grubunu idamla tehdit etti.

Öncelikle Kemal Kılıçdaroğlu kimseyi idamla tehdit edecek çapta bir adam değil. Siyasetimizde güçlü, astığı astık, kestiği kestik bir figür değil. Kendisi ancak bir elçi, mesaj taşıyıcısı olabilir. ABD ve FETÖ adına sağı solu tehdit edebilir ancak. 15 Temmuz’da da FETÖ’cüler ATV ve A-Haber’e helikopter indirmek istemişti, hâlâ duvarlarda kurşun izleri duruyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun tehditleri, FETÖ’nün 15 Temmuz’da yarım bıraktığı işleri tamamlama, devam ettirme niteliği taşımaktadır; darbe başarılı olsaydı, eminim ki Kılıçdaroğlu’nun tehdit ettiği isimlerin hiçbiri bugün hayatta değildi.

Rahmetli Adnan Menderes’i idam edenler sadece 27 Mayıs cuntacıları değildi, bu cuntanın siyasi ayağı olan CHP’ydi aynı zamanda. Bunlar adam asmasını çok iyi bilirler!

CHP, KÜRESEL ÇETENİN TAŞERONU

Bu adam ne tarihi biliyor, ne günü okuyabiliyor.

O kadar kıt akıllı ki, kendi eline tutuşturulan belgeleri dahi analiz edemiyor. “Yurtdışına giden paralar” diye kıyameti koparan Kılıçdaroğlu, dün de “Bu paralar nereden geliyor” diyerek ne kadar akılsız olduğunu itiraf etti.

Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin başına nasıl bela edildiğini herkes hatırlıyor; kendisi, ABD’nin isteği, FETÖ’nün kaset kumpasıyla CHP’nin başına getirildi. Yani boynunda siyasi bir tasma taşıyor kendisi. Bu kadar itibarsız bir noktadayken bile Cumhurbaşkanı’nı itibarsızlaştırmayı kendinde hak görmesi ayrıca traji komik bir durum.

ABD’nin Türkiye’ye karşı planları var. Bu gerçeği devletin en tepesindeki isim olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü konuşmasında dile getirerek ifşa etti. Evet, ABD’de yönetime hakim olan güç, Türkiye’yi güney sınırlarından çevreleyerek toprak bütünlüğümüzü, siyasi birliğimizi tehdit etmekte. FETÖ, PKK ve CHP, ABD’nin bu planının taşeronluğunu yapmakta. CHP, şu ana kadar PKK’ya 3 bin 500 TIR silah ve mühimmat gönderen ABD’ye tek bir itiraz, eleştiri dahi geliştirmedi. Aksine CHP, ABD’yle beraber Türkiye’nin gündemini saptırmakta, dikkatleri başka yöne çekerek güney sınırlarımızda oluşturulan terör koridorunu ve terör ordusunu gözlerden uzak tutmaya çalışmaktadır.

ABD’nin planlarının önündeki en büyük engel Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarı ve milletimizdir; Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’yle birlikte işte bu hedefe ateş etmekte. Bu yüzden Kemal Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu duruma “Hıyanet-i vataniye” denmekte, haklı olarak.

Ancak kurdukları tuzaklar, hain planları her gün biraz daha deşifre olmakta ve bir bir boşa çıkmaktadır. ABD’yle beraber tezgahladıkları Reza Zarrab kumpası da ellerinde patladı; Türkiye’yi sanık sandalyesine oturttukları mahkemedeki tek sahici, gerçek kanıt Reza Zarrab’ın “Hapisten kurtulmak için yalan söylemek, işlemediğim suçları kabul etmek zorundayım”yönündeki konuşma kaydı oldu. Kılıçdaroğlu’nun bu kadar kontrolsüz ve öfkeli konuşmasının, tehditler savurmasının sebebi de budur. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da oldular!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums