Bayramın tadı kaçmasın

  • 1.02.2017 00:00

 Bayramın tadını CHP yazısıyla kaçırmak istemezdim; ama Kemal Bey, bu milletin ve ülkenin tadını kaçırmaya yeminli görünüyor; biz gazeteciler de mecburen, Kemal Bey’in bu tatsız mesaisini yakından takip etmek mecburiyetindeyiz.

CHP, şehitler mekanı Çanakkale’de topladığı kurultayını “Türkiye’de hukuk yok, adalet yok, mahkemeler talimatla çalışıyor” temalı bir bildiriyle bitirdi.

Amaç ülkenin huzurunu bozmak, tadını biraz daha kaçırmak elbet.

Akıllarınca FETÖ yargılamalarını gözden düşürecekler.

“Hukuk yok”, “Adalet yok”, “Mahkemeler iktidarın emrinde” algısını oluşturarak FETÖ’cülere şimdiden yol yapmaya çalışıyorlar.

Yarın öbür gün devran döner iktidar değişirse millet de buna hak versin, diye.

Bunlara “FETÖ’nün siyasi ayağı” dendiğinde kızıp hakaret ediyorlar.

Oysa CHP’ye “FETÖ’nün siyasi ayağı”, Kemal Bey’e “FETÖ’cü” diyen adamı getirip partilerinin “Strateji belirleme bölümü”nün başına koydular.

Vesayetçi medya tabii suskun; CHP’de olup bitenleri ört bas etmekle meşguller. Tek dertleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin başında biraz daha tutmak.

Bunun için yeri geliyor “Gandi Kemal”, yeri geliyor “Vatandaş Kemal” manşetleriyle can suyu taşıyorlar Kemal Bey’in değirmenine.

Vesayetçi medyanın başını Doğan Grubu çekiyor.

Ülkenin aleyhine olan bütün işlerin içinde bunlar var.

Bu şebekenin kolları ahtapot gibi siyaseti, medyayı, iş dünyasını, sanat ve akademi çevrelerini sarmış halde.

Laikçi kesimi kışkırtarak Türkiye’yi daha fazla kutuplaşmaya, parçalanmaya, çatışmaya zorluyorlar.

Hedeflerinde şüphesiz ‘Türkiye Cumhuriyeti’ var.

Öyle “devleti yıkıyorsunuz” edebiyatı yaptıklarına bakmayın; 15 Temmuz’da görüldü ki, FETÖ’yle birlikte devleti çökertmeye, milleti bölmeye, ülkeyi işgale açık hale getirmeye çalışanlar bunlar.

Bu hedeften öyle kolay kolay da vazgeçmezler, zira arkalarında Batı sistemi var. Türkiye, Batı’nın hedefinde, siyasi parti ve medya gruplarının değil.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bu çabaların nafile olduğunu bir kez daha gösterdi. Devletin tepesindeki birlik fitne üretmeye çalışanlara fırsat vermeyecek nitelikte.

Türkiye 15 Temmuz’da topyekûn uyandı, kendine geldi; devlet ve millet, karşı karşıya olduğu tehditlerin artık farkında.

Medya operasyonlarıyla, siyasi kumpaslarla amaçlarına ulaşmaları bundan sonra imkansız. Zamanla var olan güçlerini de kaybedecekler.

2023’te bunların esamesi bile okunmayacak, inşallah.

Bayramın tadı CHP’yle kaçmasın.

Herkese iyi bayramlar.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums