‘Hocaefendi’ neden hep rüyalarda dolaşıyor?

  • 28.08.2017 00:00

 Darbeci FETÖ tutuklularının birbirlerine anlattıkları rüya hikayeleri medyanın da eğlenceli malzemelerinden biri oldu.

Yargılanma sürecini, örgütün uydurduğu rüyalarla geçiriyorlar.

Hocaefendileri rüyasında güvercinler görmüş; kafeslerin kapıları açılıyormuş, hepsi özgürlüğüne kavuşuyormuş.

Hz. Muhammed efendimiz karşı koğuşa gelmiş; kurtuluş müjdesi vermiş.

Trump, Erdoğan’ın cenaze namazını kılıyormuş…

Tez zamanda hapishaneler boşalıyormuş.

Davalar sonuca bağlanıp mahkumlar için itiraf etme şansı ortadan kalkınca acı gerçeğe dönecekler.

Dışarıda olduğu gibi hapishanede de terör örgütünün basit bir maşası olmayı sürdürdüklerini er veya geç anlayacaklar.

Hayatlarının mahvolduğu gerçeğini anladıklarında ise ellerinden hiçbir şey gelmeyecek; duruşmaları rüyaların etkisinde geçiren bu ahmaklar, aslında Gülen’in ABD’deki yasal konumunu riske etmemek adına hikayelerle idare edildiklerini görecekler.

Dönüp şu basit soruyu sorsalar belki zihinleri aydınlanacak; bu ‘Hocaefendi’ neden hep rüyalarda dolaşır da gün yüzüne hiç çıkmaz?

Bu ‘Hocaefendi’ neden hiç gerçeğin alanına girmez?

Çünkü ‘Hocaefendi’ dedikleri bu şarlatan, adi bir istihbarat projesinden ibaretti. Kalkıştığı darbe girişimiyle yenildi, başarısız oldu. Hocaefendi, gerçeğin dünyasında kaybetti, bu yüzden gerçek dışı âlemlerde dolaşıyor. Darbe için kullandığı adamları da uyanmasın, ayıkmasın diye de sürekli rüyalar anlatıyor. Binbir gece rüyaları gibi.

Devletin makamı ve şerefi dururken bir şarlatanın peşinde şan ve şeref kovalayanların anlamadıkları bir şey var; pek çoğu FETÖ tarafından “zeki” oldukları için seçildiğini düşünüyor. Oysa zeki oldukları için değil, ahmak oldukları için seçildiler. Şartlandırılmaya, kontrol edilmeye, yönlendirilmeye, kullanılmaya müsait oldukları için FETÖ tarafından tercih edildiler. Bu nedenle hapishanede bile rüyalarla, masallarla idare edilmelerine şaşırmamalı. Zira tam da bu yüzden seçildiler.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums