Kemal Bey ve ABD TIR’ları

  • 11.08.2017 00:00

 Türkiye’yi oyalama görevi Kemal Bey’e tevdi edilmiş anlaşılan. FETÖ ve PKK’nın etki gücü azalınca yük tek başına onun omuzlarına binmiş. Her adımı, her hareketi ülke gündemini meşgul etmeye dönük. Sansasyonel açıklamaları, saçma polemikleri, yaptığı çıkışlarla milletin tansiyonunu fırlatması, ülkesini yabancı bir devlete şikayet etmesi, kendi devletine karşı adeta savaş açması, aslında bununla bağlantılı.

“Bunda başarılı oluyor mu” diye sorarsanız; evet, ana muhalefet partisinin başında olmasına rağmen kuyuya attığı taşları çıkarmak için uğraşan az değil. Siyasi değerleri o kadar alt üst etti ki, iktidar partisi de şaşkın; Kemal Bey’e akıllı muamelesi yapmak mı daha doğru, yoksa deli muamelesi yapmak mı? Hangisi?

Kemal Kılıçdaroğlu akıllı bir tasarımın ürünü. Onu anlamak için sadece bugüne odaklanmak hata olur; bakın, önemli FETÖ unsurları gibi Kemal Bey’in de “soy ismi” asıl değil, sonradan değiştirilmiş. Bu meselelerde öne çıkan aktörlere dikkat edin; çoğu, uzun zamandır bu işlere hazırlanmış isimler. Adım adım gerçek bir yaşam hikayesi uydurulup birer “siyasi şahsiyet” haline getirilmişler.

Diyeceğim o ki, Kemal Bey’le ilgili sorunlar onun dünya görüşünden, siyaset etme tarzından, ait olduğu mezhepten kaynaklanmıyor; Kemal Bey de birçok CHP’li, FETÖ’cü, PKK’lı ve HDP’li gibi emek verilmiş, yetiştirilmiş, göreve hazır hale getirilmiştir.

Onu etkileme, değiştirme gayreti boşuna. O kendi önüne konulan görevleri yerine getirmenin dışında bir şey yapmayacaktır. Sözün özü, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili uydurma hikayelere aldanmayın. “Gandi Kemal” ne Akkoyunlu, ne Karakoyunlu.

“Bu şahsı hazırlayan ya da pazarlarlayanlar kim” diye sorulacak olursa; açık söyleyelim, o güç NATO ve NATO’yu yöneten merkez olarak öne çıkan Pentagon’dan başkası değil. NATO ve Pentagon’u yöneten gücün Ortadoğu ve Türkiye ile ilgili büyük planları var. Kemal Bey’in, yanı başımızdan geçen, terör örgütü PKK’ya giden ABD’nin 1021 TIR silahına ses ettiğini duydunuz mu? Oysaki MİT’in Türkmenlere gönderdiği bir yardım TIR’ı için CHP ve Kemal Bey kıyametleri koparmış, Türkiye’yi “teröre destek veren ülke” suçlamasıyla Batı’ya şikayet etmiş, hızını alamayarak dönemin Başbakan ve Cumhurbaşkanı’nı da yabancı devletlerin kuracağı mahkemelerde yargılatma girişimlerinde bulunmuştu.

Kemal Bey, kuyuya taş atan bir deli değil; polemik hastası, egosantrik, ikbal peşinde koşan, mantıksız, hele dar görüşlü bir parti başkanı hiç değil; Kemal Bey, tüm bunları mezhep asabiyesi üzerinden de yapmıyor; aslında akıllı, mantıklı işler yapıyor; ABD, yanı başımızdaki PKK’ya binlerce TIR silah yığarken o, Türk milletini oyalıyor, ana muhalefet partisinin başında olmanın getirdiği siyasi güçle uyduruk gündemlerle milleti birbirine düşürmeye uğraşıyor; Kemal Bey, böylece, devleti zayıflatarak ülkeyi işgal girişimlerine karşı savunmasız kılmakla meşgul.

Gördüğünüz gibi bunlar hiç de mantıksız işler değil.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums