Daha ne yapacaksın Kemal Bey?

  • 10.04.2017 00:00

 Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop’ta yaptığı konuşmada “Sabah, öğle, ikindi Kılıçdaroğlu. Ne yaptım ben” diye sitemde bulunarak AK Parti ve MHP’yi eleştiriyor. Daha doğrusu “Evet”çi cepheyi. CHP liderinin sık sık eleştirildiği doğrudur; kendisinin bundan şikayet etmeye ne kadar hakkı var, bilemiyorum. “Ne yaptım ben” sorusuna gelince; “Kemal Bey, daha ne yapacaksınız” demek geliyor, içimden.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Kemal Bey, Mustafa Kemal’in partisini Fetullahçı çetenin peşine taktınız; bu az bir şey mi?

Mustafa Kemal’in “Laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti” idealiyle kurduğu CHP’yi, Pensilvanya vaizinin dizinin dibine oturtan siz değil misiniz?

Kemal Bey, Cumhuriyetin laik vatandaşlarını sahte bir din adamının, şarlatanın peşine takan kim?

Yoldan çevirip sıradan bir vatandaşa sorun; bu ülkede hangi parti FETÖ’nün avukatlığını yapıyor? Alacağınız yanıt CHP’den başkası olur mu?

Yargı darbesi girişimine soyunan FETÖ’cülerin sahte belgelerini, montajlı kasetlerini Meclis kürsüsünden okuyan kim? Siz değil misiniz?

CHP, hâlâ ülkeyi işgale açık hale getiren 15 Temmuz darbecilerine kol kanat germiyor mu?

CHP, Pensilvanya’nın Türkiye’deki umudu değil mi?

Hadi, FETÖ’cü darbecileri bir yana bırakalım; Mustafa Kemal’in kurduğu Cumhuriyeti bölmek için yola çıkan PKK/HDP’yle can ciğer kuzu sarması olan Kemal Kılıçdaroğlu değil mi?

PKK, kaç kere CHP’ye ortaklık, ittifak teklif etti?

CHP, bugün FETÖ ve PKK ile birlikte “Hayır” kampanyası yürütmüyor mu?

PKK’dan izin alarak Hakkari’ye gidip miting yapan ve tek bir Türk bayrağı dahi açamayan Kemal Bey siz değil misiniz?

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı Çağlayan Adliyesi’nde katleden DHKP-C’li teröristlere sahip çıkan yine CHP olmadı mı?

DHKP-C’yi neredeyse CHP’nin “silahlı kolu” haline getiren kim?

Bilmiyorum Kemal Bey; Mustafa Kemal’in kurduğu cumhuriyeti bölmeye, parçalamaya, çökertmeyen çalışan PKK, FETÖ ve DHKP-C ile CHP’yi aynı kareye sokan sizden başkası değil.

Sahi, daha başka ne yapabilirsiniz?

Bu ülkeye, bu millete, hatta CHP’ye bundan daha fazla ne kadar kötülük yapabilirsiniz?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums