HDP Kürtlerin değil, PKK'nın temsilcisi

  • 5.01.2016 00:00

 HDP'nin terörle bağlantısının en net kanıtı, eşbaşkanların gözaltına alınmasının ardından PKK'nın ikisi polis sekiz vatandaşımızı katlettiği bombalı terör saldırısıdır. Diyarbakır'daki terör eylemi HDP'nin asıl sahibinin ve patronunun PKK olduğunu gösteriyor. Bu nedenle HDP Kürtlerin değil, PKK'nın siyasi iradesi ve temsilcisidir.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın tutuklanmasını umursamayan Kürtler, eşbaşkanların içinde olduğu HDP'li vekillere yönelik gözaltı operasyonunu da gayet soğukkanlı karşıladı. Tüm çağrı ve kışkırtmalara rağmen Kürtler sokağa inmeyerek gelişmeleri izledi. Kürtlerin bu tavrının sebebi, 1 Kasım seçimlerinde oy verip Meclis'e gönderdikleri vekillerin bölgenin değil, Kandil'deki terör baronlarının vekilliğini yapması. HDP Kürtlerden oy alıp Kandil'e çalıştı; vekiller Kürt vatandaşlarımıza değil terör örgütüne hesap verdiler. Zaman içinde de siyasi bir partiden Kandil'in kurşun askerine dönüştüler. PKK ile birlikte Kürtlerin yaşadığı şehirleri Irak ve Suriye'ye çevirmeye kalktılar.

Kürtlerin bu korkunç planı görmediğini sanıyorlar; Kürtlerin, PKK ve HDP'nin Batılı güçlerin taşeronluğunu, tetikçiliğini yaptığını anlamadığını düşünüyorlar!

Kimsenin suç işleme özgürlüğü yok; HDP'liler de herkes gibi hukuk karşısında eşit ve hesap verebilir konumda olmalıdır. Başka türlü hukuk devleti olmak zaten mümkün değil.

BATI'NIN 'İYİ' TERÖRİSTLERİ

HDP'li eşbaşkanların tutuklandığı operasyona yönelik en çok tepki ne enteresandır ki dışarıdan, yani Batı'dan geldi. ABD, BM ve bazı Batılı ülkeler, eş başkanların tutuklanmasına tepki gösterdi.

ABD ve bazı Avrupa ülkeleri PKK'nın adeta hamiliğini üstlenmiş gibi hareket ediyorlar. Türkiye'ye karşı PKK'yı kollamaya özen gösteriyorlar. Ve daha kötüsü ABD, PKK/HDP/PYD'yi bize "Kürtlerin siyasi" temsilcisi olarak kabul ettirmeye çalışıyor.

Kuşkusuz Batı'nın bu ikiyüzlü tutumunu yadırgamıyoruz; 15 Temmuz'da FETÖ cuntası için kaygılanan Batı, bugün de PKK/HDP için kaygı ve endişe bildiriyor. Batılı ülkelerde siyasi partilerin terör örgütleriyle ilişkili olmasına nasıl iyi gözle bakılmıyorsa Türkiye'de de bakılmayacak. Ayrıca HDP'li bazı vekillere yönelik soruşturma sonuçta bir terör operasyonudur, fazlası değil.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums