Çanakkale içeriden geçildi

  • 19.03.2016 00:00

 Yüz sene evvel düşman Çanakkale’ye dayandığında karşısında geçilmez bir millet buldu. Teknik üstünlüklerine rağmen işgal güçleri Çanakkale’yi geçemedi; ancak bu dünya sisteminin hedeflerinden vazgeçtiği anlamına gelmiyordu. Onları Çanakkale kapılarına kadar getiren gerekçeler ve çıkarlar ne ise sonraki süreçte de onlara ulaşmak doğrultusunda hareket ettiler.

Çanakkale’yi doğrudan geçememesi, düşmanı dolaylı yollara itti ve hedefe içeride n ulaşma yoluna gittiler. Bir ülkeyi içeriden fethetmek pekâlâ mümkün. Bu yüzden, aşamadıkları bir milleti, oluşturdukları Truva atı işlevindeki yönetici sınıfla aşmaya çalıştılar. Çanakkale’de dünyaya karşı direnen güç, son İslâm ordusuydu. Düşmanın Çanakkale’de yenemediği ruhu da Cumhuriyet’in yönetici kadroları eliyle tasfiye etmek istediler. Milletin İslâm ve kendi tarihiyle olan bağını koparmaya yeltendiler. Abdülhamid’i deviren, Osmanlı’yı parçalayan içerideki işbirlikçi sınıf; Cumhuriyet ile kılıf değiştirerek bugüne kadar aynı hain rolü sürdürdü. Türkiye’ye düşmanlık yapan içerideki ekibin benzer ihanet mirasını yüklendikleri ve yücelttikleri görülmektedir.

Yüz sene önce Çanakkale’ye dayanan düşman güçlerinin yapamadığı, bugün dünya sistemini yönetenlerin Türkiye’yi işgal vekâleti verdiği içerideki taşeronlar eliyle yapılmak isteniyor. Paralel Örgüt, PKK, DHKP-C, HDP, CHP ve türevleri, bu hedefin işlerliği için oluşturulmuş yahut dönüştürülmüş yapılardır. Ankara’da peşi sıra bomba patlatan güç; yüz sene önceki işgal güçleriyle aynı güçtür. Bu bağlantıyı kurmak ve görmek zor değil; Ankara’da bomba patlatan örgütün

NATO’nun merkezinin bulunduğu Brüksel’de karargâh kurmuş olması tesadüf olmasa gerek. Hatırlanacak olursa geçen yıl PKK’nın “Özgür Kürdistan” sloganıyla gerçekleştirdiği ve Türkiye’ye karşı “savaş” ilan ettiği toplantıya, ülkemizin sözde savunulmasından da sorumlu olan NATO’ya başkentlik yapan şehir, yani Brüksel ev sahipliği yapmıştı.

Yine Britanya’nın bugünkü resmi ve önde gelen yayın kuruluşları, terör örgütünün yöneticisi üzerinden bu milletin liderine şantaj yapmaktalar. Bu güçlere direnen lideri ise terör örgütünün ağzından devirmekle, iktidardan düşürmekle ve öldürmekle tehdit ediyorlar.

Düşman piyadelerinin ayak basmasına gerek kalmadan Güneydoğu’yu PKK taşeronluğuyla Türkiye’den koparmaya uğraşanlar nasıl ki Çanakkale’ye gelirken başka milletleri Osmanlı’ya karşı kışkırtarak ayaklandırdılar, bugün de aynı vatanın parçası olan içimizdeki Kürtleri, PKK ve HDP maşasıyla ayaklandırma gayretindeler.

Yanı başımızda PKK devleti inşa ediyorlar, Kürt devleti değil! Kırk sene önce kurdurdukları terör örgütünü bugün açıktan silahlandırarak devletleştiren akıl, yüz yıl önce istediği gibi ele geçiremediği, parçalayıp bölemediği ülkeyi; bugün bu topraklara adımını dahi atmadan bölüp parçalamanın hesabında.

Türkiye’nin başkentini hedef alan saldırılar zirveye tırmanmışken, ülkenin bir kısım akademisyeni ve medyası terör örgütünün saldırılarını görmezden gelerek; ülkenin parçalanmasına alkış tutuyor. Kendi devletlerini katil, terör örgütünü ise “kahraman özgürlük savaşçıları” olarak ilân eden bu zihniyet, aynı zamanda Çanakkale’nin düşman tarafından geçilmemesine içten içe üzülüp kahreden zihniyet. Çünkü bu zihniyetin dünya tasavvurundaki “düşman” tanımı, içine

Türkiye’nin düşmanlarını dost, Çanakkale’yi geçilmez kılan ruhu düşman olarak alıyor. 
Hâl böyle iken asıl hedefin; Çanakkale’yi geçilmez kılan o maneviyat olduğunu hatırlamakta yarar var.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  •  abdullah hakim
    abdullah hakim
    18.05.2015 02:10

    MHP nin teşkilatının içi küçük çetecikler,gazinocular,pavyoncular,karıpezevenkleri,yerel ve mahalli çakallarla dolu.Kurt taklidi yapan bu Çakallar, Çakal olmayan Aslan olan yalnız gezen bir Aslana sürü halinde saldırmalarıyla meşhurdurlar. Bu Çakalların işleri bar,pavyon,gazino,kerhane,işletmek kadın ve uyuşturucu pazarlamak,kendilerinden olmayan ve kendileri gibi Çakal pezevenk olmayan Aslanlara iftira atıp saldırmak Çakalların işi bu. İşin en kötü ve vahim tarafı ise her başları sıkıştığında ülkücü olduklarını söylemeleri ve MHP nin üyelik kartını göstermeleri.Bu kartı sadece bir araç olarak kullanıp haksız oldukları halde taraftar bulmaları her pezevenkliği, çakallığı ve haksızlığı yapıp mhp ve mhplilere maal etmeleridir.pezevenklik yapıp,mahalle köşelerinde toplanıp herkesin ailesine ve kendisine pis pis bakıp laf atıp, kendi aralarında birbirlerine bile bağırıp sövüşerek konuşup, uyuşturucuyu içip kendinden geçip,elindeki tesbihi bile çekmeyi bilmeyen, çakal gibi sallayıp dönderen çakallar. Her ne hikmetse çakallık yapan bu tip çakallardan birine bitokat çekince hemen gidip MHP lileri toplayıp geri geliyorlar.Yanlarına aldıklarınıda kandırıp aşılayıp öyle geliyorlar kendi yaptıkları çakallıkları anlatmadan birkaç tane yalancı şahitle birlikte silahları bıçakları hazırlayıp saldırmaya koşuyorlar.Saldırdıkları kişide sanki yunan askeri, malesef.... sürülecek akıl yok bu toplulukta. İşte MHP parti teşkilatının içerisine sızmış aslında milliyetçilikle,ülkücülükle,turancılıkla,türkçülükle, hiç bir alakası olmayan sadece partinin kimlik kartını elde etmiş taşıyan, kendi şahsi emelleri,çıkar ve menfaatleri doğrultusunda mhp lileri kullanan bu Çakkallar,yüzünden parti sürekli yıpratılmaktadır. Çakallar mahalle köşelerinde toplanıp,küfürlü küfürlü bağrışarak konuşup yanlarından (ailenle) geçerken (efendi) olsunlar diye yüzlerine sertçe baktığınızda (dedesi) yaşındaki adama bile ne bakıyonla hayırdır deyip saldırmaktan vurmaktan çekinmeyecek kadar or.sp. çocukları dolu bu teşkilatın içinde. Teşkilat içerisindeki bu Çakallar temizlenmediği ve üyeliği iptal edilip verilen kimlik geri alınmadığı müddetçe partinin gidişatı çok kötü ve vahimdir.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums