'Diktatör'den 'Tayyip Bey'e...

  • 7.02.2015 00:00

 ERDOGAN’SIZ çözüm arayıslarının sonuna gelindigi görülüyor. Gezi kalkısması ve 17-25 Aralık Yargı darbesiyle tırmandırılan, bunlar tutmayınca HDP ve PKK üzerinden devreye sokulan Erdogan’ı bertaraf etme planı 1 Kasım seçimleriyle bosa çıktı ve bir dönem kapandı. Cumhurbaskanı Erdogan’a “diktatör” diyerek yola çıkan HDP Esbaskanı Selahattin Demirtas, ABD dönüsü “Tayyip Bey” demeye basladı. Arada binbir emekle belli bir asamaya getirilen çözüm sürecini, barısı ve tabii Öcalan’ı da harcamıs oldular. Madem “Tayyip Bey” demek bu kadar kolaydı, ne diye “Kasımda diktatörü devirmek bir baskadır” mavalları okudunuz? Bunca insanın ölmesine deger miydi? Savas, çatısma ve ölüm güzellemeleri yapacagınıza çözüm sürecinin üzerine titreseydiniz fena mı olurdu? Simdi hangi Demirtas’a inanacak Türkiye? Cumhurbaskanı’na “Asmayacagız korkma, yargılayacagız” diye tehditler savuran Demirtas’a mı, yoksa “Imralı’daki görüsmeler Tayyip Bey’e tam olarak aktarılmamıs” diyen Demirtas’a mı? Hangisine inanalım?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums