Milli olana kurşun...

  • 21.08.2015 00:00

 Star Medya Grup Başkanı Murat Sancak'a yönelik dün silahlı bir saldırı gerçekleşti. Star grubunun bulunduğu binanın bahçesine bir süre önce de bomba atılmıştı. Peş peşe gerçekleşen bu saldırılar, Türkiye'nin geneline yayılan terör saldırılarından bağımsız değil. 7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye yeni bir terör dalgasıyla karşı karşıya bırakıldı. 20 Temmuz'daki Suruç katliamının ardından PKK, IŞİD, DHKP-C sahaya sürüldü. Terör eylemleri Türkiye'nin dört bir tarafına yayıldı. Ama  gerçekleşen bu terör eylemlerinin ortak bir hedefi bulunuyor; terör, milli olanı hedef seçiyor. Güneydoğu'da askere sıkılan kurşunla, İstanbul'da polise sıkılan kurşun aynı amacı güdüyor; milli irade, terör saldırılarıyla çökertilmek isteniyor; ülkenin idaresi, milli güçlerin elinden alınmaya çalışılıyor.

Star Medya Grup Başkanı Murat Sancak'ın hedef alınmasının sebebi de başında bulunduğu yayın grubunun çizgisiyle ilgili. Terörün arkasındaki güç, milli iradeyi destekleyeni ya da milli güçlerin arkasında duranı kurşunlayarak yaşatmayacağı  mesajını veriyor. Bu toprakların değerlerine sahip çıkanları öldürmekten geri kalmayacaklar. Dünyanın hedef tahtasına yerleştirdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında duranı gözlerini kırpmadan vurmaya, öldürmeye kalkışacaklar. 

-

Türkiye'de asıl savaş, milli olanla olmayan arasında sürüyor. PKK, IŞİD ve DHKP-C terörü, bu savaşın sadece bir aracı durumunda. Milli olanı bertaraf etmek için bu örgütleri kullanıyorlar. 

Milli olanla olmayan arasındaki kavga siyasette, medyada ve hayatın her alanında kendini gösteriyor. Siyasette yaşanan ayrışmanın bir benzeri medyada da yaşanmakta. Doğan medya grubu başta olmak üzere Cumhuriyet, Cemaat medyası PKK ve DHKP-C terörünün arkasında saf tutarak bu toprakların öz değerlerini, milli olanı darbelemeye çalışıyorlar. Oysa sabahtan akşama "Havuz medyası" diyerek gözden düşürmeye, yıpratmaya, karalamaya çalıştıkları medyanın tek suçu, bu toprakların özdeğerlerine, millete ve milletin iradesine sahip çıkmaktan ibaret. Milli olana sahip çıkan medya teröre karşı cephe alırken vesayet medyası, yazarlarıyla topyekûn halde askerlerimizi şehit eden terörü meşrulaştırmaya uğraşıyor. Kanlı terör eylemlerini siyasete tahvil etmeye çalışıyor. Doğan grubuna bağlı ajanslar Siirt'te şehit olan 8 askerin parçalanmış görüntülerini servis ederken, grubun yazarları da askerlerimizi katleden PKK'nın "misilleme hakkını" kullandığını yazıp savunuyor. 

-

Tek amaçları var; Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi, terör sopasıyla teslim alıp ve hizaya sokmak. Büyüyen, güçlenen Türkiye'nin önünü kesmek. Türkiye'yi zayıf ve bağımlı hale getirmek. Milli olanın başını içeriden ezmeye çalışıyorlar. Güneydoğu'da askere, İstanbul'da medyaya sıkılan kurşunun ortak amacı işte budur.  

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums