CHP, Doğan Grubu ve Cemaat'in suikast ortaklığı mı?

  • 23.02.2015 00:00

 Akşam ve Star gazetesinin ifşa ettiği Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik ölüm tehdidi ve suikast planları CHP, Doğan gurubu ile Cemaat medyasında şaşkınlıkla karşılandı. Bu haberleri, "Böyle ölüm tehdidi, suikast planı mı olur" havasında karşıladılar. CHP, iddiaları "alçakça iftira" olarak değerlendirdi. 

 

Doğrusu Cemaat, Doğan Gurubu ve CHP'nin şaşkınlığı beni daha çok şaşırttı. Erdoğan'a yönelik ölüm tehdidini, suikast planlarını sanki ilk kez duyuyorlar. Erdoğan'a yönelik ölüm tehditleri zaten uzun süredir gündemde. Çok uzağa gitmeyelim; devletin sözde savcısı Zekeriya Öz, daha yakın zaman önce açık açık Erdoğan'ı "Sonun Kaddafi ve Saddam gibi olur" diye tehdit etmedi mi? Ey CHP! Ey Doğan Grubu! Ey Cemaat!  Peki iki yıldır peşine takıldığınız, sözcülüğünü yaptığınız, yere göğe sığdıramadığınız bu savcı, Erdoğan'ı Saddam gibi asmakla, Kaddafi gibi linçle tehdit ederken siz niye hiç şaşırmadınız? 

Gezi'de Erdoğan'ın Dolmabahçe'deki ofisini basanlar, Ankara'daki konutunu kuşatanlar ne yapmayı amaçlıyordu, acaba? Bugün şaşırma numarası yapan CHP, Doğan Grubu, Cemaat ve liberaller, Gezi sırasında "Ha gayret, diktatör devrildi, devrilecek" diye provokatörleri, Erdoğan'ı öldürmeye azmettirmedi mi? 

17-25 Aralık darbesi, Erdoğan'a yönelik açık bir suikast teşebbüsüydü. Darbe başarılı olsa, Erdoğan yargılanmaya bile fırsat kalmadan öldürülecekti belki de. 17-25 Aralık sonrası "Dönemin başbakanı" olarak hakkında iddianamesi bile hazırlanan Erdoğan'ı bekleyen "son"u çok iyi biliyoruz. "Dönemin başbakan"larına daha önce ne olduysa, Erdoğan'a da o olacaktı. Adnan Menderes'i unutmadık.

17-25 Aralık darbesiyle sınırlı değil elbette bu ölüm tehditleri, suikast planları. Başarısız olan darbeci koalisyon, 17 Aralık'tan sonra Erdoğan'ı öyle dolaylı yollardan da değil, açık açık tehdit etmeye başladı. Cemaat'in önde gelen istihbaratçı isimleri, sosyal medya üzerinden Erdoğan'a bir değil, onlarca kez ölümle tehdit etti. Açıp bu hesaplara bakın, Erdoğan'ın ne zaman öleceğinden başka bir şey konuşuyorlar mı? Erdoğan'ın ailesini tehdit etmemişler mi? 

Doğan grubu, Gezi ve 17-25 Aralık'tan bu yana Erdoğan'ı ölümle tehdit eden Cemaat tetikçilerinin PR'nı yapıyor sadece. Bu medyanın patronu, gazete ve televizyon kanallarını Cemaat'in hizmetine sokmadı mı? Bunun bir gazetecilik faaliyeti olduğuna inanmamızı beklemiyorlar herhalde; darbe planlayan, ölüm tehditleri savuran bir gruba gazete ve televizyon kanallarını sonuna kadar açmak basın özgürlüğünü değil, bir darbe ortaklığını ifade eder. CHP- Doğan Grubu ve liberaller ilk günden beri Cemaat ile darbe ortaklığı yaptı. İş suikast planlarının ifşa olmasına geldiğinde şaşkınlık numaralarına sığınmaları hiç de ikna edici değil.

CHP'nin iki numaralı ismi Gürsel Tekin'in, Erdoğan'a yönelik suikast planlarını ifşa eden gazetelere 8 haziranda el koyacaklarını açıklaması da şaşırtıcı değil elbette. Siz 17 Aralık'ta bu ülkeye, devlete el koymaya kalktınız; bir-iki gazetenin lafı mı olur! 17 Aralık'ta bu gazetelere zaten el koyacaktınız ama başaramadınız, darbe başarısız oldu; Gürsel'in sözleri aslında bugünü değil, 17 Aralık sonrası planları yansıtıyor.  

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums