Tove Lo 9 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta

 Tove Lo 9 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta
14.04.2022 - 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
797

İsveçli şarkıcı Tove Lo, Epifoni organizasyonu ile 9 Temmuz tarihinde KüçükÇiftlik Park’ta müzikseverlerle buluşacak.

Vaftiz annesi, Ebba Tove Elsa Nilsson’a üç yaşındayken hayvanat bahçesinde vaşakları sevdiğini gördükten sonra “Lo” yani İsveç dilinde vaşak anlamına gelen takma adı taktı. Küçük yaşlarda şiir ve kısa öykü yazmaya başlayan Tove Lo, 11 yaşında ilk şarkı sözlerini yazdı. 2006 yılında müzik okulunda mezun olduktan sonra Tremblebee adlı rock müzik grubunda müzik yapmaya başladı. 2009 yılında o gruptan ayrılıp okuldan arkadaşı Caroline Hjelt ile iki kişiden oluşan Icona Pop grubunu kurdu. 2012 yılında “Love Ballad” isimli çıkış parçasını yayımladı. 2014 yılında çıkardığı Truth Serum isimli mini albümü ile İsveç Albüm Listesi’nde 13. sıraya yerleşti. İngiltere’deki müzik listelerinde ise ilk 10’a girdi. Aynı zamanda Icona Pop ve Victoria Justice için söz yazarı olarak çalışmaya başladı. Aynı yıl içinde, Billboard Hot 100 listesinde 3. sıraya yerleşen “Habits” parçasının da yer aldığı Queen of the Clouds adlı çıkış albümünü yayımladı.

Açlık Oyunları ve Bridget Jones’un Bebeği gibi filmlerin müziklerini yapan Tove Lo, 2015 yılında Ellie Goulding ile Gri’nin Elli Tonu filminin “Love Me Like You Do” adlı şarkısında iş birliği yaptı. Şarkı İngiltere’de ve Amerika’da zirveye yerleşirken Grammy ödülüne layık görüldü. Ayrıca Tove Lo, “Habits (Stay High)” şarkısı ile yılın en iyi şarkıcısı ve şarkısı ödüllerini aldı. Son zamanlarda HBO dizisi Euphoria’da “How Long” şarkısı ile dinlediğimiz Tove Lo, ilk kez Türkiye’de konser verecek. 9 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek konserin booeylerine https:///tr/etkinlik/tove-lo-kucukciftlikpark-istanbul/2992324 ulaşabilirsiniz.






Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums