Nick Mason’s Saucerful of Secrets 6 Haziran’da Volkswagen Arena’da

Nick Mason’s Saucerful of Secrets 6 Haziran’da Volkswagen Arena’da
14.04.2022 - 22:22
Kaynak: Haber Merkezi
841

Pink Floyd’un bateristi Nick Mason’ın grubu Nick Mason’s Saucerful of Secrets, BKM ve Pozitif organizasyonu ile 6 Haziran’da Volkswagen Arena’da konser verecek.

Nick Mason, Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris ve Dom Beken’den oluşan Nick Mason’s Saucerful Of Secrets grubu Pink Floyd’un ilk albümünden, 1972 tarihli Obscured by Clouds albümüne kadar şarkılarla birlikte ilk kez "Echoes" parçasını da bu konserde seslendirecek. Pandemi sebebiyle geçen yıl ertelenen turnenin Avrupa ayağına Türkiye’yi de ekleyen grup ayrıca Almanya, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Fransa, Lüksemburg, Belçika, Hollanda, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Rusya, Romanya, Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Hırvatistan, Avusturya ve İtalya da konser verecek. Bu turne Nick Mason’ın bugüne kadarki en büyük Avrupa turnesi olacak. Konserin biletine https:///etkinlik/05A36/ISTANBUL/tr ulaşabilirsiniz.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums